App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ge mig tips inför förskolestart

Hej! I mars är det dags att skola in min då 1,5 åriga dotter. Jag känner att jag vill förbereda mig så gott jag kan och vill köpa in det mest nödvändigaste nu innan. Har ni tips på kläder som behövs på förskolan i mars? 😀 Tack!!

2020-02-02
Nisimo
Nisimo
Barn på 1 år och 7 månader

Tack för era tips! Det blir att shoppa endel nu. Finns det några speciella stövlar och regnkläder som ni tycker är bättre?

2020-02-03
Nisimo
Nisimo
Barn på 1 år och 7 månader

Stövlar och regnkläder som tidigare skrivits. Eventuellt fodrade regnkläder vår son har både fodrade och vanliga regnkläder på förskolan, hemma kör vi med vanliga och tar på extra kläder under om det är både kallt och blött. På förskolan är det smidigare för personalen med fodrade så de inte måste klä alls barn dubbelt.
Overall har vi också en hemma och en på förskolan.
Köper nästan allt begagnat, finns ofta jättebra till bra pris.
Annars brukar man ha extra vantar och innekläder strumpor, byxor och tröjor så det finns att byta till vid behov.

Kläder att ha vid sovstunden om barnen sover ute, på sonens förskola har de flesta fleecebyxor och fleecetröja som tas på utanpå kläderna när de sover ute och det är kallt. Raggsockor eller tossor är också bra då.

2020-02-02
Emwis
Emwis

Köp begagnade kläder på typ erikshjälpen då åldern 1.5 är den grisigaste åldern av alla hehe :) sen är det mössa o vantar nu under vinterhalvåret 2 par ombyten
Sommarhalvåret är ju enklare men som sagt se till att det alltid finns 2 extra par ombyten på dagis o har hon napp så en extra napp på dagis :)

2020-02-02
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Regnkläder och stövlar är ett måste alltid.

2020-02-02
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...