App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

känner mig sviken

Hej! det är så att min sambo runkar bakom min rygg och han vet att jag hatar det, han lovar att han inte ska göra om det men gör det ändå. känner mig så sviken och sårad och kan inte lita på han vad hade ni gjort i min sits ? och inga påhopp om att han får göra vad han vill osv

2020-01-31
ebba955
ebba955
Bebis på 9 månader

Sex är olika för alla. För vissa är sex bara sex och orgasm bara en orgasm. Men för mig och min partner är det något vi delar, sex och orgasm är kärlek och något utav det finaste vi har med varandra. En orgasm är en njutning som han och jag delar och det skulle därför aldrig komma på kartan att någon av oss skulle ta på sig själv utan den andre.
Men alla människor är olika och funkar olika och det får man acceptera även om man inte samtycker.
I slutändan är det viktigast att man accepterar sin partners åsikt, vad alla andra tycker kan man bortse ifrån.

2020-02-06
FamS9
FamS9

Jadu, om du vill ha sex med honom då tycker jag att det är fel att han runkar istället men om du inte vill ha sex med honom då borde du vara glad att han runkar istället för att pressa dig att ha sex med honom.
Min sambo vill ha sex hela tiden och jag säger till honom att gå och runka istället om han är så sugen på att komma. Men han säger "Varför ska jag runka när jag redan har dig?"
Så, hur det än är så borde du inte känna dig sviken bara för att han tar på sin grej. Det kunde vara värre så se på den ljusa sidan. ^^

2020-02-05
jeannieee
jeannieee
Gravid i vecka 33

Jag tycker att du ska prata med honom igen. Berätta precis hur du känner dig. Hur skulle han reagera om det va du? Du verkar må riktigt dåligt över detta, om inte han lyssnar, så ta kontakt med kurator. Ni kanske kan gå båda två. Till er som jämför detta med otrohet, har ni blivit utsatta för otrohet? Jag personligen tycker inte det går att jämföra riktigt. Såklart man vill ha sex med sin partner, men att han tillfredställer sig själv ibland är ju inte otrohet.

2020-02-05
Mars2017
Mars2017

På sätt och vis har du rätt då det absolut inte bör vara så att hon såras mer. Men även fast att alla våra känslor och rädslor är riktiga behöver det inte betyda att de är befogade. Om jag skulle vara svartsjuk på min sambo för att han arbetar med andra kvinnor och därför vill att han byter jobb är det så jag känner. Men då vore det fruktansvärt fel om endast de som stöttar mig i det resonemanget ska skriva att jag har all rätt att känna så osv. Mycket bättre att folk hjälper till genom att förklara att det är hos mig problemet ligger och att det kanske är JAG som måste skaffa hjälp för att kunna hantera mina känslor. Med det sagt så nej, självklart inte meningen att såra, men det finns ingen rätt att bestämma över detta hos någon annan, och ts kanske borde prata med exempelvis mvc sköterska om vart man kan vända sig. (Dessa brukar ofta ha kontakt till kuratorer man kan prata med)

2020-02-03
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 8 månader

Fams9.
Hade en man skrivit detta inlägg hade det blivit ramaskri för att kvinnor har rätt att bestämma över sina kroppar. Samma sak gäller män. Hon äger inte sin partner. Onani är något personligt/privat som ingen har rätt att kontrollera. så länge det inte är ett sjukligt beroendebeteende det är frågan om så är det ett problem hos henne, och hon behöver arbeta på sin osäkerhet.

2020-02-03
Niam92
Niam92
Gravid i vecka 37

Alla ni som skriver att hon är löjlig kan låta bli att skriva. Hon skrev här för att hon kände sig sårad inte för att flera ska såra henne! Vad är det för fel på er människor??

Jag håller helt med dig, och hade blivit lika sårad!
Prata med honom om det, försök förklara för honom hur det får dig att känna. Fråga om han uppskattat om du tagit på dig själv när han inte är med.

2020-02-03
FamS9
FamS9

Boka en tid hos familjerådgivningen och prata igenom det där. Så länge ni har så mycket sex som du vill så är det öl inget problem om han löser "överflödet" på eget vis? Men det handlar ju inte om vem utav er som har rätt eller fel utan vad ska ni båda två göra för att det ska funka för er. Ge och ta! Om inte han ska få runka av sig själv ska du göra det då eller vad finns det för olika alternativ som funkar för båda? Viktigt att du inte tvingas ha sex oftare än vad du vill men det är faktiskt viktigt att han inte tvingas avstå ifrån sex mer än vad han vill. Boka in terapi och hitta en bra lösning för er båda två 🙂

2020-02-02
Selken
Selken
Bebis på 2 månader

Jag håller med dig niam92!
Vet inte om man ska skratta eller gråta av ditt inlägg "ekologiskförälder"...

2020-02-02
Evanima
Evanima

Beroende på omständigheterna så förstår jag dig för jag känner på samma sätt. Hade vi haft ett fullt fungerande sexliv så hade jag inte känt att det var ett problem men om ens partner väljer att titta på porr och runka istället för att ha sex med en så känns det som otrohet. Jag håller med om att man inte kan tvinga någon att göra eller inte göra ngt med sin kropp men detta är uppenbarligen ett problem som ni behöver få hjälp med så kanske gå prata med någon tillsammans. Ibland kör man fast i tjatet så kan hjälpa att få utomstående medling.

2020-02-01
Adlit
Adlit
Gravid i vecka 10

Kunde inte sagt det bättre själv, niam92!!! Självklart skall han få runka hur mkt han vill! Man äger inte varandra och styr inte varandra så heller, det är inte sunt!

2020-02-01
8kee6
8kee6

Ekologiskförälder. Förklara gärna resonemanget där du lyckas jämföra det med otrohet? Och vidare kopplingen till neandertalare. Förutsatt att han inte lämnar middagsbordet eller smyger iväg mitt i barnleken för att runka (mao ett inte helt hälsosamt sätt) tycker jag det är självklart att man ska få köra lite själv? Jag blir avslappnad som tusan av det, och det är väl bättre att köra själv än att pressa sin partner till mer än denne vill. Det tar ju inte heller mycket längre tid än när man borstar håret/sminkar sig. Är det något jag ska ha dåligt samvete för att jag gör när jag istället hade kunnat umgås med mina barn?

2020-02-01
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 8 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-02-01
EkologiskFörälder
EkologiskFörälder
Bebis på 10 månader

Du har absolut ingen som helst rätt att säga åt honom vad han får eller inte får göra med sig själv och sin kropp. Larv från din sida antagligen pga bristande självkänsla. Arbeta med dig själv istället för han har inte gjort något fel

2020-02-01
Niam92
Niam92
Gravid i vecka 37

Om han inte ”får”göra det på egenhand så borde du erbjuda dig varje dag. Prata med han om vad du kan göra för att få honom nöjd.

2020-01-31
Sstolpe
Sstolpe

Har du alltid känt så eller har det kommit med tiden? Vad känner du när han runkar bakom ryggen på dig? Då menar jag otillräcklig osv.

:)

2020-01-31
JossanA
JossanA
Gravid i vecka 7
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...