App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Amning

Någon mer som inte mjölken rinner till på? Jag handmjölkar och använder elektrisk pump men det kommer ytterst lite. Bebis snuttar knappt på brösten pga att det knappt kommer något vad jag iallafall tror.

2020-01-28
Fnyy
Fnyy
Bebis på 2 månader

Nu vet jag inte hur länge du hållt på me det, men i början det kan va ganska svårt de här med att mjölken ska produceras, ju mer barnet ammas ju mer kommer det. Så om du har en nyfödd bebis, och ditt barn går upp i vikt så försök stå ut kanske en månad med att amma
Mycket så det kommer mer, men däremot går inte dit barn upp i vikt, jätte VIKTIGT att kolla upp det, så måste du kanske tyvärr ersätta också med flaska.. det är inte på exakt alla det funkar de här med amningen, men förstår om det är viktigt för dig.. kolla upp på bvc så inte ditt barn går ner i vikt pågrund av att de inte alls finns mjölk i bröstet

2020-01-29
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 11 månader

Ta kontakt med en amningsmottagning om du inte redan har gjort det så kan du få stöd. Önskar jag själv hade gjort det.

2020-01-29
ElisaLin
ElisaLin
Bebis på 13 månader

När jag pumpade behövde jag dra ganska hårt en knoge längst bröstet mot bröstvårtan för att få ut en bra mängd mjölk. Vet hur stressande det kan vara att inte veta om barnet får i sig tillräckligt. Men går barnet upp i vikt så får den sannolikt i sig mjölk.

2020-01-29
ElisaLin
ElisaLin
Bebis på 13 månader

En bm sa till mig att pumpa inte funkar på alla och att mjölken inte rinner till på samma sätt som med amning. Jag gjorde samma sak med min första och fick ytterst lite ut och nu funderar jag på att göra samma med nr två för känns inte som att det finns tillräckligt med mjölk för honom men samtidigt ska man väl kolla på viktkurvan?
Det är svårt det där :/

2020-01-29
katarinaculjak
katarinaculjak
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...