App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sätter sig upp i sömnen?

Min bebis på 8 månader har börjat sätta sig upp på natten? Han brukar bli ledsen i samband med detta. Men oftast så gör han det i sömnen för han liksom välter åt sidan och kan sover i ca 1 minut innan han gör samma sak igen och håller på så.. Och på grund av detta kan jag inte ha honom i sin spjälsäng för han välter in i sidorna på sängen då varje gång... så han får sova med mig. För att han ska somna om igen måste jag vagga han i min famn... Någon som har haft likande?

2020-01-28
Emmispemmis
Emmispemmis
Bebis på 10 månader

Vår son är 10 månader och håller på likadant. Han ställer sig även upp och sätter sig för att sedan somna om. Han bökar och kryper runt i spjälsängen, men om vi kommer fram så stör vi honom mer och då vaknar han upp. Så nu låter vi han böka runt och somna om. Vi har också köpt ett tjockt spjälskydd så han inte ska skada sig. Vi lägger en massa nappar i spjälsängen så han ska hitta en ny om han tappar den han har i munnen. Vi har en nattlampa tänd hela natten så han känner sig trygg och vi kan se så han är okej.

2020-01-28
Linfra90
Linfra90
Bebis på 12 månader

Våran son gör också det, han sätter sig upp och välter sen åt något håll. Ibland sätter han sig upp när han tappat nappen, då ger vi honom bara nappen så brukar han välta direkt o somna om. Jag köpte ett högt och tjockt spjälsängsskydd som skyddar bra, då behöver man inte vara orolig över att lillen ska göra illa sig.

2020-01-28
FamiljenM
FamiljenM
nyfödd bebis

Ja! Vår dotter är 1 år nu och har hållt på och satt sig upp i sömnen under flera månader. Har avtagit lite nu men händer någongång varje natt fortfarande..

2020-01-28
Ronjas mamma
Ronjas mamma
Bebis på 14 månader

Nattskräck kanske? Tänder på g? Dottern kunde ”vakna” så mitt i natten och gråta i panik för att sedan somna om igen. Var mest så i samband med tandsprickning

2020-01-28
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 34

Hen har inte ont i öronen?

2020-01-28
Maddebebis20
Maddebebis20
Gravid i vecka 24
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...