App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Slutat med p-piller

Hej! Den 20de december 2019 slutade ja med p-piller eftersom jag försöker bli gravid. & den 23 till den 27de hade jag ”piller” mens. Och nu ca en månad senare så har min mens ännu inte kommit. Har tagit ett grav test men den visade negativt. Har haft mensvärk från o till i typ två veckor nu. Är rädd att min riktiga mens Utan p-piller kommer ta ett tag att få tbx? & gravid borde ja väl inte vara..(så lätt är det väl inte?). Vill verkligen bli gravid men blir orolig när mensen uteblivet att det bara är min kropp det är ”fel på”. (Skulle ha mens runt 22 januari men nu har det gått flera dagar). Testade mig den 23de. Någon som varit med om liknande?

2020-01-26
Nicki28
Nicki28

Jag slutade med p-piller 22/11 2019, fick p-piller mensen nån dag efter. Sen gick det en månad och min ”riktiga” mens kom aldrig. Den 25/12 gjorde jag gravtest, vilket visa negativt. Tankarna började komma att kroppen är ur balans och inte får igång mensen... En vecka senare, nyårsafton, så gjorde jag ett till test försäkerhetsskull och jojomen, jag var gravid!!!!
Trodde aldrig att det skulle gå så fort, jag visste ju inte ens när jag hade haft ägglossning eftersom jag väntade på den riktiga mensen. Min partner och jag tänkte att det skulle gå upp emot ett år innan man blev gravid men det gick direkt. Nu sitter jag här och är gravid i Vecka 9+1. Fortfarande tidigt men jag hoppas hoppas verkligen på bebis till sensommaren. Så visst kan du bli gravid utan att få den riktiga mensen 😉

2020-01-28
Lojsan1392
Lojsan1392
Gravid i vecka 19

Tror det är väldigt inviduellt. Jag slutated också med p-piller i november - 19 vart gravid i december 🤷‍♀️och jag har en sjukdom som även kan göra de svårt att bli gravid. Vi planerade inte att skaffa barn än men.
Tror många stressar upp sig över att dom vill bli gravida, försök att ta det lugnt 😊 lycka till

2020-01-27
ExAnder
ExAnder
Gravid i vecka 16

När jag slutade med mina p-piller så tog det fem månader innan min ägglossning va igång, och min mens under dessa månaderna va mer oregelbunden. P-piller gör ju att man inte har ägglossning, så det kan ta ett tag innan kroppen får igång den igen. Så som nån annan skrev så skulle jag också köra på ägglossningstest, det är ju den som är der viktiga att pricka in.

2020-01-27
Malin_
Malin_
Bebis på 11 månader

Jag slutade med p-piller mars -17 fick en blödning strax efter sen fick jag ingen mer blödning men blev gravid i nov -17. Denna gången slutade jag med p-piller i oktober -19 fick ingen blödning alls men blev gravid i slutet av nov -19. De bästa är väl att försöka fortsätta leva på och försöka inte tänka önskan och viljan att bli gravid, lättare sagt än gjort dock! Lycka till!

2020-01-26
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 21

Hej. Hade efter uttag av spiral i augusti ingen mens på 48 dagar. Så det kan ta tid tyvärr. Rekommenderar ägglossningtest (:

2020-01-26
R0MU
R0MU
Gravid i vecka 19
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...