App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

3D v 27

Tänkte kolla med er alla hur ni gjort, vi har haft ett tidigt UL sedan Kub och RuL, vi blev dock aldrig erbjudna bilder i 3D och fick nu i efterhand veta att man fått det om man frågat. Men hur skulle vi veta det? Fick även veta att det ej görs flera UL via MVC om det inte är medicinskt. Vi blev super besvikna då våran graviditet är en ivf graviditet och vi kanske inte kommeR att kunna få flera barn. Vi har därför bestämt oss nu för att boka ett självbekostat UL med 3D på en privat klinik. Tycker bara allt är så märkligt, privat gör dom de för man betalar för det men inom landstinget anses det skadligt för fostret... Hur har ni andra gjort?

2020-01-26
FamS9
FamS9
Gravid i vecka 36

Ok, då förstår jag. Man lär så länge man lever antar jag. :) Jag trodde det var separata maskiner de använde och att 3D enbart gjordes på privata kliniker.

2020-01-27
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Mamsanmaria och mrsroos.
Jag pratade med en vän om 3d UL och om hon visste vilka kliniker/mvc i Malmö/Skåne som utförde det och då nämnde hon för mig att det har de flesta som kan utföra UL det är endast ett knapptryck på skärmen så blir de 3d istället. Jag mailade då min barnmorska och frågade dom detta stämde om det fanns en möjlighet att få 3d bilder hos dom, barnmorskan svarade då att det stämde men att vi redan haft vårt sista UL då vi gjorde Rul och inga fler UL är inplanerade för oss om det inte blir någon medicinsk komplikation, skulle det mot all förmodan bli ett UL till så var vi välkomna att be om en 3d bild då. Tyvärr kan man ej klistra in bilder här, hade man kunnat hade jag tagit en Print på vårat mail så hade ni fått läsa själva, finns inte riktigt utrymme för missförstånd. Det var ganska svart på vitt .

2020-01-27
FamS9
FamS9

Har heller aldrig hört talas om att man kan göra 3D-ul inom landstinget...? Är du säker på att du inte missförstått det? Men kul att ni har bokat ett, jag tycker inte att ni ska oroa er för att det skulle vara skadligt, det verkar lite oklart det där hur skadligt ul är. Med mitt första barn gjorde jag enbart rul, med mitt andra barn gjorde jag totalt 3 ul och med mitt tredje barn gjorde jag 2 ul. Alla inom landstinget. Lika roligt, nervöst, spännande och intressant varje gång! Grattis till er graviditet!

2020-01-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Men det är ju ingen som blir erbjuden 3D bilder vid rul.. Aldrig hört heller att man skulle få det bara för man ber om det 🤔 Jag har mitt 5e barn i magen o det har liksom aldrig varit på tal om det.. Men det är ju bra ni kan göra ett privat då ju 🤗

2020-01-26
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...