App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

UPPBLÅST MAGE I V.5!

Är gravid i vecka 5 bara, men det ser ut som att jag är i vecka 15 pga så himla uppblåst mage :( Den blir som mest svullen på kvällarna, känns som den ska explodera! Då äter jag ändå bra och dricker mycket... Någon som varit med om samma? Gick det över? Vill inte att folk ska se att jag är gravid innan jag är redo!

2020-01-20
lovilovis
lovilovis
Gravid i vecka 11

Jag har också problem men uppsvälld mage. Gick in o v9 idag men det ser ut som jag har gått bra mycket lättare längre. Tyvärr så har jag inte kommit på något som hjälper

2020-02-16
Sussan88
Sussan88
Gravid i vecka 10

Hade samma! Inga problem med magen sen innan blev väldigt uppsvälld några veckor där i början. Men la sig sen!

2020-02-15
samh
samh
nyfödd bebis

Jag hade det exakt likadant! Från och med v.6/v.7 så har min mage varit jätteuppsvälld! Såg ut som att jag var halvvägs i v.10. Det beror troligen på att tarmarna växer, att du har magkatarr eller har haft eller har ibs? Jag har haft ibs i många år men min mage har varit bra fram tills att jag blev gravid. Är jätteuppsvälld hela tiden. Är nu i v 20 och magen ser jättestor ut! Om du tycker det är jobbigt så kan du försöka dölja det med tröjor och stora sjalar i början, det gjorde jag fram till v.17. Det är jobbigt ibland men det är inget konstigt med uppsvälld mage och du är inte ensam! Mycket stora förändringar sker i magen just nu :)

2020-01-21
Liisa12
Liisa12
Gravid i vecka 25
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...