App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När vet man om illamåendet är över?

Hej på er! Väntar mitt första barn och är sjukt illamående, som väntat. Ni som har upplevt det själva, när vet man om det börjar gå över? Ska man inte känt det på några dagar eller hur vet man? Kan det komma och gå? Ena dagen känner jag inget och nästa ligger jag totaldäckad efter en stund över toastolen. Tänkte så man vet när man börjar se ljuset i det hela.

2020-01-20
MammaW
MammaW
Gravid i vecka 19

Jag var extremt illamående under 9 månader (så pass att jag blev sängliggande). Två gånger! Var någon vecka emellanåt där det var bättre men det kom alltid tillbaka. För de flesta brukar det dock sluta inom de första 18 veckorna, men är som sagt väldigt individuellt.

2020-01-22
illusiona
illusiona

Jag vill inte värka negativ men med mina båda två graviditer så har jag mått illa och spytt hela, graviditeten gick ner 7 kg i början ena graviditeten och 5 i andra graviditeten
Men i början kunde jag knapt äta något
Men sen var det uppehåll visa, perjoder
Men vissa perjoder var det riktigt jobbigt kunde typ inte leva normalt
Men som sagt det är så olika vissa har det änu värre än jag hade och vissa bara mår illa i början.
Hoppas du blir av med illamående. Jag håller tummarna

2020-01-21
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Jag är i v 25 o mår fortfarande illa emellanåt som när jag ser rått kört tex. O vissa dofter, men som en annan skrev brukar illamåendet gå över runt v 12:) grattis btw till graviditeten :)

2020-01-20
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 36

Med de två första graviditeterna så mådde jag oförskämt bra men tredje gången så var jag konstant illamående de första 12 veckorna. Inte så jag spydde men det fanns ingen matlust eftersom jag mådde illa av de flesta lukter.

Levde på hoppet att det skulle gå över efter 12 veckor vilket det gjorde.

2020-01-20
ma78
ma78
Barn på 2 år och 4 månader

Jag mådde sjukt illamående tidigt i graviditeten och fick sitta många gånger om dagen med huvudet ner i toan. Min mamma mådde dåligt när hon väntade mig och mina syskon så jag var inte förvånad. För mig däremot visade det sig sen att illamåendet berodde på att jag väntade tvillingar. Hur som helst så mådde jag illa rätt länge men efter vecka 13-14 kunde jag få någon dag då jag mådde bättre. Sen vid vecka 15 någon dag till och sen efter vecka 16 slutade det. Det var inte en rolig period, men det var värt det till 100%
Inte så peppande svar kanske. Mitt tips är att försöka hitta rutiner som kan hjälpa lite, tex om du mår dåligt på morgonen så hitta bra rutiner för frukost och ge dig extra tid att starta dagen på. Kämpa på, det kommer bli bättre en dag.

2020-01-20
Dubbellycka2019
Dubbellycka2019
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...