App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bilbarnstol

Hej! Min dotter är snart 8 månader gammal och hon börjar nu växa ur babyskyddet och jag har börjat leta efter en ny bilbarnstol men har ingen aning vilken jag ska välja. Ni får gärna skriva vilket märke och stol ni har använt efter babyskyddet. Behöver tips :)

2020-01-19
Mirandas
Mirandas
Bebis på 10 månader

Skriv i gruppen Bilbarnstolar på Facebook så får du många bra svar där :D

2020-01-23
JossanA
JossanA
Bebis på 8 månader

Vi har maxi cosi xp och är jätte nöjd med den. Vi kommer ha en sådan även för vårt andra barn som snart ska börja med nästa stol. Okej i pris.

2020-01-21
diianaelise
diianaelise
Bebis på 10 månader

Hej, vi hyr vår bilstol så har en BeSafe iZi Modular RF i-Size nackdelen med den är att man måste ha en Isofix bas. Men finns en stol som är i princip likadan men som har vanliga Isofix fästen som sitter ihop med stolen BeSafe iZi Plus X1. De är dock dom lite dyrare stolar, i sambons bil har vi en Britax Max way som är en mer budget variant men som ändå har fått väldigt bra betyg jag tycker den är bra och sonen sitter lika bra i den som i Besafe. Tips är att gå in och läsa här https://www.bäst-i-test.se/bilbarnstol samt åka till en affär där dom säljer bilstolarar. Lycka till hoppas du fick lite hjälp iaf.

2020-01-20
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 21

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-01-20
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 21
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...