App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Igångsättning pga stark oro?

Hej! Ja frågan jag har är precis som det låter. Kan man få igångsättning pga stark oro? Ända sen jag blev gravid har jag varit så sjukt rädd att vår dotter ska dö i magen eller att något ska hända. Jag kan inte förklara det men jag är så orolig för något sånt. Det här är mitt tredje barn och har inte haft så här innan med mina söner. Hon rör sig inte jättemycket i magen så det hjälper inte när man är orolig direkt men jag lyssnar med dopplern när jag är extremt orolig men på sistone hjälper inte ens det. Jag har pratat med bm om igångsättning och vi ska jobba på en remiss nu på torsdag men det är läkare som måste godkänna det. Jag vill ju helst ha det i vecka 38 men bara jag får det även om det blir vecka 40 så skulle jag nog lugna ner mig lite för det är mer kontrollerat åtminstone. Har ni liknande känslor/ erfarenheter?

2020-01-19
Evelind
Evelind
Gravid

Vad skönt för dig! Jag hoppas att de kan tänka sig sätta igång nästa vecka, har då gått 38 hela veckor så det borde inte vara helt omöjligt känner jag. Tack för det moraliska stödet. 😊🥰

2020-03-09
Evelind90
Evelind90
Gravid

Håller tummarna! För mig så var det bara "det är din kropp och din förlossning". Behövde inte ens vara så orolig som jag varit inför mötet..

2020-03-05
Okonkret
Okonkret

Jag ska på samtal den 12:e och hoppas de beviljar. :/

2020-03-05
Evelind90
Evelind90
Gravid

Hur gick det? Ska på samtal på måndag för samtal om ev igångsättning pga oro nämligen.

2020-02-13
charlottestrid
charlottestrid
nyfödd bebis

Fick en igångsättning med mitt andra barn pga. rädsla och oro. Blev igångsatt dagen efter BF och allting gick jättebra!

2020-02-04
Okonkret
Okonkret

Jag har en planerad igångsättning på grund av förlossningsrädsla. Har ingen fast dag men ett läkarbesök på torsdag för att göra upp en plan och se hur mogen jag är.

2020-02-03
AsvEr
AsvEr
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...