App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Molande värk vecka 11

Hej, Jag har precis gått in i vecka 11 och har sedan igår känt en molande känsla/lätt värk i nedre delen av magen. Den är inte ihållande hela tiden utan kommer och går, men det gör mig ändå nojig. Jag kände en liknande känsla runt vecka 4-6 och min barnmorska sade då att det troligtvis var ”växtvärk” = livmodern som växer. Det kände jag igen sedan min första graviditet. Jag kan dock inte minnas ifall jag kände så även kring denna tiden, i min första graviditet. Vi har ett ultraljud inbokat om två veckor, men just nu känns det som en evighet tills dess. Är det fler här som upplevt en molande, mensvärksliknande känsla vid denna tiden i graviditeten? Jag hoppas verkligen att jag oroar mig i onödan! Tack på förhand!

2020-01-18
RebeckaT84
RebeckaT84
Gravid i vecka 22

Är i v 26 och har har mollande mensliknande värk till och från ifrån start. Först var det livmodern som växte nu är de en massa annat haha , barnmorskan sa att de är helt naturligt! :)

2020-01-19
FamS9
FamS9

Tack! Det känns betryggande att det är fler än jag som upplever dessa symptom. Då håller jag tummarna att det bara är det, helt enkelt :)

2020-01-18
RebeckaT84
RebeckaT84
Gravid i vecka 22

Jag har hade samma sak från vecka 4 till 12. Var nervös hela tiden men det är som din bm säger, men man blir ju nervös och orolig.

2020-01-18
Lofsan84
Lofsan84
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...