App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp

Hej! Har problem med min bebis. Hon är snart 5 månader och hon ammar helt. Är van att sömna vid bröstet o det har funkat fram till ett tag sen då hon började blir arg o gråter nör hon vill sova för då är hon vid bröstet och den rinner eller sprutar o hon vill somna. Spelar ingen roll om jag pumpar innan då den stmuleras nör hon suger o kommer bara fort o hon kan bli irriterad o inte vill ha bröstet men ändå letar efter den o gårtet oändligt. Har testat o vänja henne sova själva i sängen men utan lycka, hon blir då mer trött o mer irriterad o till slut gråter o skriker o går inte att lunga ner henne o ändå måste ha bröstet. Hjälp!

2020-01-17
Maria och Eliana
Maria och Eliana
Bebis på 6 månader

Vill helst inte använda napp men började fundera på det som sista lösning

2020-01-19
Maria och Eliana
Maria och Eliana
Bebis på 6 månader

Hej! Är det att hon har sugbehov men inte vill ha mat (bröstmjölk)? Vet inte vad du har för inställning till napp, men vi fick börja med det till vår dotter ganska tidigt då hon hade sugbehov men inte ville amma, när hon då snuttade på bröstet och det kom mjölk blev hon jätteirriterad, eftersom hon som sagt inte var hungrig. Kan vara värt att testa med napp i de lägena, om ni nu inte är helt emot det.

2020-01-19
AnnaKarlsson90
AnnaKarlsson90

Tack för ditt svar, jag vet faktiskt inte men hon övar att dricka från muggen och det funkar men när hon är mätt så börjar hon leta efter bröstet.

2020-01-19
Maria och Eliana
Maria och Eliana
Bebis på 6 månader

Har du testat att flaskmata? Jag fick göra det när jag hade infektion av såren på bröstvårtorna och fick pumpa. Köpte flaskan calma från medela där de måste suga som på bröstet för att få mjölk. Första gången pausade hon flera gånger mitt i matningen för att gråta men sen gick det bra och hon somnade fortfarande vid bröstet där hon kände min doft. Kanske är skillnad eftersom min dotter bara är 6 veckor men kanske kan vara värt att testa...? Lycka till!

2020-01-18
Äntligensnartmamma
Äntligensnartmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...