App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Födelsemärke

Min äldsta dotter är född med ett brunt födelsemärke på ena överarmen. Hon blev remitterad direkt från BB till hudläkare och de sa inte så mycket om det egentligen. För ett par år sen kom det en liten brun prick på själva födelsemärket så då var vi på vc och kollade upp, återigen ingen direkt åtgärd. Nu de senaste veckorna så har födelsemärket fått flera blåsvarta prickar. Var på vc idag och de fotade och skickade till hudkliniken så nu väntar vi på besked om de vill kolla upp det närmare. Googlar man så kan man läsa att det i princip inte förekommer att födelsemärken hos barn är farliga. Någon med erfarenhet??

2020-01-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader

Så snäll så 💕 Angående just de har jag inte hört talas om men de alltid bäst att kolla upp det, bättre och höra ett svar från specialister än och gå runt och vara en oroande förälder ändå, vi får nog som mest tacka Sverige för gratis vård till våra barn så vi får fria tankar 😅 Och jag hoppas iallafall att det inte är någonting alls farligt 🙏

2020-01-16
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 2 år

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-01-16
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 2 år

Du får alltid gärna svara på mina frågor! ♥️ Jätteskönt att höra att din bror inte fick problem med sitt märke, men visst kan man vilja ta bort de av kosmetiska skäl. Nu var det ju dock så att min dotters märke har ändrat utseende, vilket oroar min make men inte mig speciellt mycket.

2020-01-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader

Min äldsta bror föddes också med födelsemärke ganska stor på nacken. Han hade eller fick aldrig problem, 20 år senare va det fortfarande inte problem men han valde att operera bort de då han inte hade bra självförtroende pågrund av det. Men det va hans egna val som sakt, men det förekom aldrig problem dem 20 åren och hade nog inte heller kommit. Men det kanske inte va svar på din fråga eller?

2020-01-16
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...