App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Illamående, kan inte äta något alls!!

Hej! Vi fick veta från några dagar sedan att vi väntar barn nr 2 nu. Jag har mått så mycket dåligt från 3 veckor nu. Illamående går inte över på något sätt alls. Jag kan knappt dricka vatten. Även om jag lyckas och äta något så magen blir uppblåst och mår illa mer än innan. Pga det så är jag hungrig hela tiden. Snälla snälla om ni har några tips så är jag jätte tacksam!!

2020-01-15
MAMMA 07
MAMMA 07
Gravid i vecka 26

Hej! Jag hade likadant, mycket besvär med illamående och kunde inte behålla något alls. Jag fick utskrivet Lergigan Comp för dagen samt Lergigan till natten. Det finns även på apoteket illamående-armband man kan köpa som ska hjälpa mot illamåendet som barnmorskan brukar rekommendera att pröva.
Har en vän som prövade armbanden och tyckte att det hjälpte henne när hon var illamående.

2020-01-16
xMelanie
xMelanie
Bebis på 5 månader

Hej! Jag mådde exakt lika dant som du! Fick utskrivet mot illamående och det hjälpte verkligen så hör av dig till vårdcentralen så skriver dom ut om du knte har tur att barnmorskan kan!

2020-01-16
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 33

Förstår dig precis, är själv i nästan samma sitts, mår illa och svårt att hitta något å äta sjukt trött och orkeslös. Inte lätt när man har en 1,5 årin. Men vad som är bättre är bättre än inget i mat väg. Ät det du är sugen på och tycker är gott. Testat prostafen? Finns ju även receptbelagda Legeigan och legeigan comp som ör bland de vanligaste. Saker jag kunnat äta i början är nyponsoppa, kräm, rån med smör eller skorpa dock tappat smak för det efter ett tag då får man försöka hitta något annat alternativ. Det bästa är att äta ofta och lite men förstår att det är mår man illa är man inte sugen på mkt. Kämpa på de kommer gå över även om de känns mörkt nu.

2020-01-15
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 29
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...