App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Graviditet 🤰🏻 försäkring!

Hej! Jag är gravid i vecka 25 och jag är 100% sjukskriven från jobbet pga fruktansvärt foglossning och GBS infektion. Jag undrar om jag behöver att ta graviditet försäkring. Vad rekommenderar ni?

2020-01-15
NasreenKohi
NasreenKohi
Gravid i vecka 36

Tack 🙏 för hjälpen snälla ni!! 🌸🌸
Jag ska teckna en försäkring idag.

2020-01-16
NasreenKohi
NasreenKohi
Gravid i vecka 36

Gravidförsäkring är ett måste! Finns många varianter som är gratis dessutom men självklart är dom som kostar betydligt bättre. Dock finns det ingen försäkring som kommer att ersätta dig för det som redan inträffat, varken för sjukskrivningen eller diagnosen. Har försäkringen ersatt sånt som redan inträffat hade ju folk endast tecknat försäkringar när något väl händer och då hade försäkringsbolagen aldrig gått runt.
Men som andra nedan skrev, det kan hända mycket annat som försäkringen sedan kommer att ersätta. Många försäkringar ligger runt 1000lappen som du sedan får i rabatt på barnförsäkringen, så lätt värt. Jag har tecknat upp en i bolaget där jag jobbar och 2 gratis på andra bolag. Man kan aldrig få ersättning för samma sak men många bolag ersätter olika så det är bara att teckna på!

2020-01-15
FamS9
FamS9

Jag rekommenderar alla mina vänner som är gravida att ta en graviditetsförsäkring, vare sig man tar en som kostar (vilket jag föredrar då det ger ett utökat skydd, behövs den inte så är bara positivt och klarar mig utan dom pengarna.) eller en gratis som mer skydd än ingen försäkring alls. Nu hade jag stor nytta av min försäkring första gången kanske därför jag ser väldigt positivt på det, kommer skaffa en även denna gången.

2020-01-15
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 21

Men teckna absolut en försäkring ändå, för eventuellt andra saker så att ni har det där skyddet! Men lita inte på att ni får något som rör just det du har nu. Men andra saker täcker den ju!

2020-01-15
lillaFantomen
lillaFantomen
nyfödd bebis

Hej! Jag har alltid tagit gravidförsäkring, men då den som är gratis. För att ha ett grundskydd för mig och barnet och som sedan fortsätter med barnförsäkring då barnet är fött.
Men det som är med försäkringar är ju att man oftast inte får ut försäkring för saker som kommit innan man tecknat avtalet. Så där tycker jag om du orkar kolla upp vad olika försäkringsbolag säger om ditt fall då du har en GBS infektion, som kan leda till saker, men behöver inte. Men troligt är väl att det inte kommer täcka just det tex, men du kan absolut kolla upp det.
Hoppas allting går bra för dig resterande tid av graviditeten!

2020-01-15
lillaFantomen
lillaFantomen
nyfödd bebis

Ta en! Jag skulle tecknat en, men missade av olika anledningar. Min son fick en CP-skada i samband med förlossningen och tack vare att vi inte hade en försäkring fick vi absolut ingenting samt att vi knappt kan teckna en barnförsäkring till honom idag. Alla friskriver sig i princip allt för han har sin skada.. tro mig, de är värt pengarna även fast det skulle gå som de skall. För gör det de inte så kan de göra stor skillnad i ditt barns framtid.

2020-01-15
Vickan93
Vickan93
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...