App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vänder sig i sömnen

Hej, är det någon mer som har haft problem med att de vänder sig till mage när de sover? Hur har ni gjort för att förhindra det? Min dotter på snart 6 månader har vänt sig nu två gånger och gråter hysteriskt varje gång. Har plockat upp henne och försökt trösta men då skriker hon bara värre för att hon fortfarande är trött, har jag vänt på henne så små gråter hon tills hon somnar om och vaknar gråtandes. Jag vet inte vad jag ska göra.

2020-01-15
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 33

Tack för svaren! :)
Ska testa att lägga en kudde på sidan av henne och hoppas att de hjälper. Fick låna en sorts kudde av en vän som ska förhindra dem att vända sig men den sparkade hon bort så jag hoppas att hon inte gör det nu.

2020-01-16
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 33

Likadant med våran kille. Han kan bara rulla åt ett håll, så vi lägger en kudde bredvid honom på den sidan så att han bara kan vända sig till sidan men inte hamna på mage.

2020-01-15
EkologiskFörälder
EkologiskFörälder
Bebis på 12 månader

Vi har faktiskt fortfarande babynestet till vår dotter på 8 månader. Hon är ju för lång så vi har öppnat upp i botten så fötterna hamnar utanför. Men när hon vänder sig kommer hon liksom bara till sidan och landar på nestets kant då, och rullar lätt tillbaka därifrån.

2020-01-15
Lillanutten
Lillanutten
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...