App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur gör ni för att få bebis att vila under dagen?

Jag har en dotter på 17 månader. Jag ammar fortfarande när hon ska sova och vila på dagen. Jag försöker att sluta med det men vet inte riktigt hur jag ska få henne att vila utan. Promenad med vagnen funkar, men kan inte alltid gå ut å gå. Hon har inte börjat på dagis än så jag har väll inte bästa rutinerna, men svårt att skapa rutiner när hon håller sig vaken in i det sista. Så här nån ett tips är jag tacksam :)

2020-01-15
YasmineBelgacem
YasmineBelgacem
Bebis på 17 månader

Har ett barn i samma ålder, han sover i vagnen inne ibland ute, får stå och vagga vagnen tills hans somnat. Har sovit i vagnen på dagen regelbundet sen han var kanske 6-9 månader, ammade honom tills han var ca 15,5 månad. Ibland hände det att han somnade vid amningen när han var lite ”äldre”’ med. Inga super tips direkt men förstår din ”frustration” men kanske att någon musik och vagga i vagnen inne skulle kunna få henne att somna i vagnen? Och att man bestämt sig för att nu är det så och försöka stå på sig så brukar dom
finna sig i situationen. Är tanken att sluta helt med att amma tills söms eller bara dagen? För oss gällde det att stål sätta sig, ha vatten tills hands å sen bara vara där å vagga sängen tills han somnade.

2020-01-15
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 11
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...