App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

6,5månads bebis och kanske gravid igen på första ägglossningen?!

Eventuellt ett syskon på g! För - nackdelar med täta barn? Vi har en 6,5 månadsbebis. Har ammat men har börjat gå över till ersättning mer och mer nu senaste veckorna (i dagsläget ammar jag bara3ggr/dag). Och igår sa Jag till min pojkvän att jag troligtvis har ägglossning då jag märkte det på mina flytningar. Ikväll hade vi sex och efteråt kom jag på att jag funderade ju på om jag hade ägglossning. Testade för skoj skull eftersom jag hade det hemma. Mycket riktigt visade det positivt! Jag har sett fram emot den här sommaren att få göra massa roligt då jag hade en mycket illamående graviditet sist men nu känns det så blandade känslor! Vill jag ens ha barn nu? Eller hade det varit bäst att vänta lite? Kommer jag bli gravid igen nu när jag skulle satsa på träningen? Vill gärna höra erfarenheter ni andra som har blivit gravid på första ägglossningen ♡ samt för och nackdelar med täta barn! :)

2020-01-14
Pluttsnutten
Pluttsnutten
Bebis på 10 månader

Jag blev gravid när sonen va 7-7,5 månad ungefär, och jag såg bara det som positivt :) visst, tungt för kroppen med en graviditet så tätt inpå men så härligt med två små som kan leka med varandra. Gå på magkänslan, är du inte redo så är det inget fel att avbryta graviditeten och försöka igen senare

2020-01-14
Niam92
Niam92
nyfödd bebis

Kan tillägga att vi tänkt lite "händer det så händer det" , så vi har inte skyddat oss. Det är vi medveten om. Men trodde/tänkte inte vi skulle pricka in just denna dag nu. Speciellt när det tog 5-6månader för att få vår dotter. Spända veckor tills jag kan ta gravtest!

2020-01-14
Pluttsnutten
Pluttsnutten
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...