App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Oro och ångest i vecka 38

Jag är alltså i slutet av min graviditet och nu har jag börjat få sån ångest för att behöva gå över tiden efter allt man har läst och hört om risker. Jag har varit orolig hela graviditeten att något ska hända med bebisen. Men nu är det mer extrema tankar som att är jag gravid en dag till så dör bebisen och jag måste sälja alla grejjer som vi har skaffat. Det känns inte som att min bm tar min oro på allvar så jag vet inte vad jag ska göra. Det är värst på kvällar och nätterna när jag vaknar.

2020-01-12
JC82
JC82
Bebis på 2 månader

Fy det låter jättejobbigt! Varm kram till dig. Hur ställer sig ditt landsting till igångsättningar? Här i halland hade jag möjlighet att bli igångsatt v.38 pga mkt fostervatten, dock var det inte bm som gav den informationen utan den fick jag av en läkare på bb-mottagningen...
Du kanske åtminstone kan be bm om ett extra ultraljud för att stilla nerverna lite? Vet att det bara är för stunden, men att fråga skadar ju inte.

2020-01-12
Mammaiförstoraskor
Mammaiförstoraskor
Bebis på 8 månader

Kanske kan du ringa förlossningen o berätta om oron för att bebisen ska dö i magen? De kan ge tips om hur du kan följa fosterrörelser etc o borde ha mycket förståelse för din oro. Tråkigt av bm att inte ta det på allvar.

2020-01-12
Mi80
Mi80
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...