App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

JAG ÄR SÅ HIMLA OROLIG SÅ DE FINNS INTE.

Jag plussade på stickan i början av december. Idag är jag i v. 11, mår som en sopsäck, illamående dagarna igenom och spyr varje dag. Jag har mitt första Ultraljud om 1.5 v, och jag är så rädd att fostret ska ha dött, att det inte lever där inne i magen, har inte kunnat känna någon glädje än för denna ständiga oron, då jag har ett MF i bagaget i april förra året i v. 6.. ( precis haft en kompis vars foster dog i v 10 men hon fick inte reda på de förens i v. 16). Finns det chans att fostret är dött fastän man spyr och mår illa? Som att kroppen inte reagerar på att de är dött.. Behöver ert stöd.. Tack

2020-01-09
Tjawee
Tjawee
Gravid i vecka 31

Man kan visst ha kvar alla gravid symtom trots att de är missfall. Men, försök ta det lugnt och gläds åt att du är gravid. Jag mådde som du genom hela min graviditet och man får försöka njuta av det lilla. Om du är jätte orolig, prata med din barnmorska. Har du tur kan du få komma på ett tidigare ultraljud :)

2020-01-10
Mars2017
Mars2017

Skulle fostret dö så upphör nästan alla gravid symtom nästan omgående. Illamåendet är positivt! Är du väldigt orolig vilket det låter som tycker jag du kontaktar din Bm för ett tidigare ultraljud! Jag var oxå väldigt nervös och gjorde 2 UL innan första som först bokats in. Först ett i v6 och sedan ett i v9. Vissa gånger kanske du får betala någon hundra för ett tidigt UL, det fick jag göra men värt alla pengar i världen. Så kan man slappna av och njuta sen!

2020-01-09
FamS9
FamS9
nyfödd bebis

Jaaa, och problemet är att när jag fick MF sist då kände jag från första stund att de var något som inte stämde i kroppen, och rätt hade jag. Denna gången kände jag mig inte gravid förens v7, då började jag må super illa och kräkas, samt att brösten ömmar och växer, samt växtvärk mellan varven... Och blivit en liten bula..
Jag försöker ändå hålla uppe hoppet, att där är ett litet liv där inne. Men oron är hemsk..

2020-01-09
Tjawee
Tjawee
Gravid i vecka 31

Usch, stackare som mår så dåligt (och då menar jag oron). Jag TROR att det oftast är ett bra tecken att du mår illa och kräks. Jag har 3 barn där jag haft ganska lindrigt med symptom, men ändå så har jag liksom känt att jag har varit gravid. Mellan barn 2 och 3 hade jag ett MA (upptäcktes i v 12 men graviditeten hade avstannat ca v 5), och den perioden kändes helt annorlunda, jag kände på mig att något var fel, jag hade om möjligt ännu mindre symptom än jag brukar ha som gravid.
Jag tror inte att du behöver oroa dig, om 1,5 vecka får du säkert se en liten glad lax därinne i magen. Önskar dig stort lycka till!

2020-01-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...