App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Saker att göra med sin partner i väntan på FL

Hej! Som rubriken lyder, tips på roliga saker att passa på att göra med sin partner innan bebis kommer? Vi har allt förberett inför bebis här hemma så nu efterfrågar jag tips på just parsaker att göra när man bara går och väntar? Är i v 39 nu på lördag och jag mår oförskämt bra, sambon är ledig från jobbet så vi har mycket tid och döda, hit me med era mysigaste, bästa tips? Aktiviter osv:)

2020-01-08
Linneans
Linneans
Bebis på 4 månader

Laga mat inför bebisbubblan, så skönt att ha massa mat och bara ta fram och värma. Unna er slapptid framför en film om ni gillar det.

Finns det resturang i närheten och ekonomi till besök där så gör det.

2020-01-09
ma78
ma78
Barn på 2 år och 5 månader

Det jag saknar mest är bio och restaurangbesök. Min man och jag har 3 barn och inga barnvakter på nära håll, så vi kan aldrig spontant göra nåt själva. Så mitt tips: bio och restaurang. Haha. Och grattis och lycka till!

2020-01-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader

Gå på bio!

2020-01-09
Påfågelöga
Påfågelöga

Ät på fin restaurang! Passa på nu när ni inte har någon annan som pockar på uppmärksamhet hela tiden.... Sen blir det lätt stressigt med maten oavsett om man är hemma eller äter ute (och har bebis med)

2020-01-09
Lillanutten
Lillanutten
Bebis på 13 månader

Vi åkte på en baby moon innan bebisen kom men tänk på att inte åka för långt bort ifall bebis kommer tidigt. Ta reda på vart närmaste sjukhus ligger och hur man kör om ni åker till en annan stad och ta med BB väskan. Passa på att sova och njuta av varandra, gör det som gör er vardag speciell. För oss var det att bara kunna sitta i soffan och titta på en film. Lycka till!

2020-01-08
Adlit
Adlit
Gravid i vecka 17

Gick över tiden 2 veckor med dottern samtidigt som sambon började sin sommarsemester. Då passade vi på att bl.a. ordna hemma, restaurangbesök, träffa vänner, laga god mat och baka. Skönt att bara vara tillsammans med, sova ut eller slöa framför en film (något som inte är lika lätt sen när bebis kommer😅) Packa BB-väska och skriv förlossningsbrevet ihop med så är ni båda lite mer förberedda inför förlossningen, hur ni båda känner och tänker runt det.

2020-01-08
Sahra11
Sahra11
nyfödd bebis

Lets deal har ibland jättebra pris på olika, weekend paket och just med allt stoj och stim med bebis saker hemma, kan de vara skönt att komma iväg och bara rå om varandra så länge man har tiden :)

2020-01-08
FamS9
FamS9
nyfödd bebis

Skogspromenader tycker jag och sambon är jättemysigt :)

2020-01-08
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...