App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kvällsmål innan nattning

Min son är snart 10 månader och jag tänkte nu sluta amma. Problemet är att han vägrar ta flaska eller pipmugg, så jag kan inte ge välling eller ersättning. Har ni tips på vad man kan ge som sista kvällsmål innan han somnar? Är det smidigast med gröt, eller hur gör ni andra? Kanske ska truga flaska tills han tar den?

2020-01-06
Malin_
Malin_
Bebis på 12 månader

Vår pojke åt gröt morgon och kväll. Vägrade välling.

2020-01-15
ma78
ma78
Barn på 2 år och 4 månader

Vi har precis fått vår dotter att börja äta välling ur flaska. Hon har inte tagit flaska tidigare heller. Jag började med att ge välling på sked tills hon vande sig vid smaken, sen tog jag flaskan men fick trycka på nappen så att det kom ut välling i hennes mun, då fattade hon att det var mat där. Tog några kvällar innan hon fattade flaskan helt. Vi började med mam flaska för den har hon haft lättast för. Vi ger majsvälling, havrevälling verkar hon inte gilla alls. Gröt och välling ska väl egentligen mätta lika bra så om det funkar bättre går det med ju .

2020-01-15
Lillanutten
Lillanutten
Bebis på 11 månader

Ägg! Kokt, stekt eller röra.

2020-01-09
Ronjas mamma
Ronjas mamma
Bebis på 14 månader

Gröt ät mättande :) en smörgås utan kanter går också bra :) min son åt inte gröt/vällning/ersättning så jag brukade alltid bre en macka innan läggdags

2020-01-06
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...