App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förskolestart

Hej min pojke ska äntligen få gå till förskolan (av mig) haha. Lite för känslig är jag kanske att jg vill bara ha honom nära mig :) skämt å sido. Iallafall :) tänkte fråga om lite tips till er fina mammor där ute. Vad man bör ta med sig så det inte blir för mycket. Vad är viktigt? Hur många plagg av varje? Vad ska jag se till och köpa inför förskolestarten. Etc etc :)

2020-01-05
Leab
Leab
Barn på 2 år och 5 månader

Hej Danne. Jag fick aldrig någon bild som jag önskade mig. Men jag klurade ut de lite själv. Har haft sonen på förskolan nu i ca 1.5 månad. Så jag har tills nu lagt en väska med 2 par byxor, 2 långärmad tröja, 2 Par strumpor, 1 fleece 1 tunnare mössa. Regn fodrade stövlar med. Sen har han overallen och vinterskor och mössa på vägen och där. Som är bra i torrt å våt. De har inte behövs ombyte för honom så dem ligger kvar i väskan på hans plats tills dess.
Sen nu vid mildare väder kommer jag att köpa regn fodrade kläder som också är bra att ha. Men nu när overallen har varit på så har jag inte tyckt att de behövs än men de kommer de nu till speciellt våren då kanske overallen blir allt för varmt.

Sen tänk på att ha extra nappar om ditt barn använder de, snuttefilt. Och sen vet jag inte om dit barn ska sova eller inte på förskolan, annars hör du med dem om de sover inne eller ute i vagnen. En egen filt kudde el liknade. Vet inte hur de exakt med sovandes för just förskolan ditt barn ska gå på, men de kan du alltid höra med dem.

Hoppas på en bra start för lillen. :)

2020-02-26
Leab
Leab
Barn på 2 år och 5 månader

Hej är det.möjligt jag får den bilden också ? Har.samma.funderingar ang.förskolan med kläderna
Mvh danne

2020-02-26
Davids pappa
Davids pappa

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-01-06
Leab
Leab
Barn på 2 år och 5 månader

Hej, jag har en bild på allt som man behöver till förskolan som jag tycker är superbra att kolla på när jag känner mig lite osäker. Om du vill så kan jag skicka den till dig på mejl?

2020-01-06
Mandat
Mandat
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...