App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på syskonvagn

Behöver lite tips på en bra syskonvagn😊 Ska få ett syskon i maj, äldsta kommer då vara nästan 2 år gammal. Har en fin Emmaljunga superviking vagn och hade tänkt att bara införskaffa ett syskonchassi till den då vi inte behöver nya ligg- och sittdelar. Superviking modellen verkar nu ha utgått och går inte att beställa hos Emmaljunga. Svårt att hitta enbart chassit begagnat med. Alternativet är väl att sälja vagnen och köpa ny/begagnad syskonvagn. Frågan är hur länge äldsta barnet vill vara i sittdelen eller om vi ska ordna en extra sittdel med? Hade tänkt att nästa steg när äldsta dottern vuxit ur sittdelen och minstingen sitter stadigt är en dubbel sulky. Hur har nu andra gjort med barnvagn som fått barn tätt?

2020-01-05
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 32

Tack så mycket för tips! Funderat på adapter till vagnen med. Rädd att äldsta barnet inte kommer tycka om att sitta bakom liggdelen... Men det kan ju helt klart vara en bra och billigare lösning så länge den lille behöver liggdelen. Kan ju bli svårt sedan att sälja ett dubbelchassi med bara en tillhörande ligg- och sittdel.

2020-01-05
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 32

Vi har också en super viking vagn som vi är jättenöjda med. Jag tror att det fortfarande finns adaptrar att köpa för att göra om vagnen till en syskonvagn. Hittade t.ex. den här efter en snabb googlesökning, finns säkert på andra sidor med. https://www.dinbaby.se/product/go-double-adapter-super-viking

2020-01-05
Sigge19
Sigge19
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...