App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nattning

Hej! Jag har en kille på 7 månader, egentligen 4,5 månad så vi går såklart efter det. Men iallafall, vi har haft sån tur med nattningen. Matat och myst i sängen runt 19.30 sen sov han vid 20. Men nu, han är klarvaken och verkar ha svårt att komma till ro, fast att han är trött. Det känns som vi prövat allt, legat i sängen med honom, haft honom i famnen, vaggat och gått. Inget hjälper just nu. Någon som har något tips?

2020-01-02
Saaraa
Saaraa
Bebis på 9 månader

Han är förtidigt född :) född i v 29!

2020-01-03
Saaraa
Saaraa
Bebis på 9 månader

Hade dock inga tips att ge haha :) du har för mig provat allt

2020-01-02
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 2 år

Får man fråga hur du menar 7 månader men egentligen 4.5 månad? Nyfiken bara.

Sen de här med nattning. Det är period till period. Det är främst barnens utveckling, som en 4.5 månad bebis, kan jag då säga att han ser klar nu. Så då antar jag att världen runt omkring honom är ”roligare” än att sova. Sen har barnen sina fas. Jag personligt tycker det är svårt att ha en exakt fast tid för just så små barn.
Sen kan det ocksö bero på deras växt-fas.
Till ex: vid den månaden hade min pojke också ibland svårt att sova, någon vecka efter fick han sin första tand. Då sa bvc det kan också bero på det. Så med andra ord, allt är till och från. Ibland är dagarna / nätterna som bäst ibland som värst. Men det är inget att vara orolig för det är bara som det är :):)

2020-01-02
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...