App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Har någon ångrat en abort... känsligt ämne...

Hej. Detta är en väldigt jobbig fråga att ställa då detta är ett känsligt ämne för många. Men vill gärna veta andras tankar om detta. Hur många har ångrat en abort? Och om man har gjort en abort för att man kände att tiden inte var rätt tid, hur var det då?

2019-12-27
Öström93
Öström93

Jag sitter I en situation just nu då jag inte vet om jag ska göra abort eller inte. Är i vecka 6 och pappan är min KK. Kan inte sluta tänka vem det är som håller på att växa till sig därinne men samtidigt måste jag då vara förberedd på att göra detta själv. Vet varken ut eller in men är så oerhört rädd att ångra mig om jag väljer abort då jag önskat ett barn så otroligt länge.

2019-12-28
j0ssans
j0ssans
Gravid i vecka 27

Tack för att du delade med dig

2019-12-28
Öström93
Öström93

Jag gjorde abort då tiden för mig va ABSOLUT inte rätt.. hade skydd men de hände ändå.. men men..
Jag är en väldigt känslosam person. En person som inte ens kan skada en liten myra vi knappt kan se. Jag är en person som aldrig tycker illa om den andre, som ser alla lika värda, unika, fina människor. Jag är bara en sån person. Så med andra ord. Tänk nu inte illa om mig. För helt ärligt just då när jag fick veta att jag va gravid och
Min tid va absolut inte inne, va ung. Sä hade jag faktiskt inga känslor?!?!? Det va typ oj detta får inte hända mig. När den dagen väl kom och ja va på sjukhuset. Blev väldigt ledsen. Väldigt ledsen. Jag bara
Tänkte hoppas jag inte ångrar mig djupt. Hoppas jag inte gör något fel. Men jag tänkte inte så
Mycket på det efter att jag gjorde abort. Tänkte aldrig på det mera, förens IDAG. Idag ångrar jag mig. Varför? Jo för jag är idag gift med personen som då vi va unga å inte visste vad livet har att erbjuda. Men det äe inget man kan ta tillbaka så bara lite ångest när man läser el hör abort. Annars man kommer över det. Ibland måste man tänka lite för mycket på sig själv innan man tar ett beslut. Sen tänker jag. Är inte tiden rätt. Så ska man göra abort. Bättre det än om barnet sen får lida för man va egoistiskt.

2019-12-27
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...