App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Babyvakt

Hej alla där ute & god fortsättning! 🙂 Tycker de här me babyvakt är huvveförbrillande, finns en uppsjö, vilken tycker ni ha varit bra & vad ha den haft för funktion? Är kamera så nödvändigt? Vilken räckvidd är bra? Vill kunna ha den utomhus, de är de krav jag har iaf ☺️ tacksam för hjälp med att reda ut detta & gott nytt år!

2019-12-27
FrökenLappland
FrökenLappland
Gravid i vecka 23

Vi har Neonate BabyCall BC-6900D.. Är helnöjd! Väldigt känslig både volym o mikrofon. Går att ställa in till önskat läge. Finns så man kan sätta alarm för värme o kyla. Har en timer så man vet hur länge bebis sovit. Har talk back funktion.. Grym räckvidd. 800 meter, har testat genom att ta med den på promenad när bebis varit inomhus hemma med sin pappa. Det går även att koppla på upp till 3 baby-enheter. Enda nackdelen är priset, ganska dyr..

2020-01-16
Louloudi
Louloudi
Barn på 2 år

Vi har en Padwico 835. Väldigt nöjd med den. När den är ställd på högsta känslighet hör man verkligen allt. Bra räckvidd när den ena enheten är ute och den andra inne. Lång batteritid. Kamera har vi absolut inte saknat.

2020-01-16
ErikaTN
ErikaTN

Vi har Philips Avent scd506. Är ganska många som har den, men om jag hade köpt idag hade jag köpt någon annan, för den funkar bäst inomhus. Babydelen är stor och har inga laddningsbara batterier och föräldradelen börjar tjuta störigt direkt när den behöver laddas istället för att bara varna någon gång en halvtimme innan batteriet är slut.

2020-01-14
Lillanutten
Lillanutten
Gravid i vecka 10

Vi har Padwico 850 i svart. Bra räckvidd både inne och ute. Klarar kyla (vi bor i Tärnaby). Har termometer så man ser hur varmt det är i vagnen. Tips är att köpa den svarta då det är enklare att se skillnad på vilken del som är till babyn och vilken till vuxen, än den vita varianten. Har aldrig känt behov av kamera.

2020-01-13
malici
malici

Vi har en från Capidi och är riktigt nöjda lång räckvidd och behöver sällan laddas!

2019-12-27
Påfågelöga
Påfågelöga
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...