App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Han slutar inte gnälla

Jag har en son som är 7 månader och han har sedan han var ca 4,5 månad vart extremt gnällig. Ingenting är bra vad man än gör. Han har lärt sig krypa precis och är överallt och ingenstans men han gnäller samtidigt som han kryper. (Tänkte det kanske kunde bli bättre när han lärt sig att ta sig runt själv) Tänker hela tiden att det är en fas det går över men det gör verkligen inte det. Han har just nu börjat vägrat äta sin gröt på morgonen som han har älskat. Just nu duger bara ersättning... Någon som är i samma sits och har några tips eller vad det kan bero på? Börjar bli orolig att han inte mår bra när han gnäller varje vaken minut :(

2019-12-25
Sophieström
Sophieström
Bebis på 12 månader

Min tjej är 7,5 månad och vid 5 månader började hon bli gnällig inget dög. Såg då att tänder va påväg upp men när dom väl kommit upp fortsatte hon gnälla samt började bli kinkig med gröten och vägrade ersättning. Nu har hon sen 2 veckor tillbaka börjat äta bra igen och tar ersättning utan problem, gnället har dessutom försvunnit.
Jag tror att det måste varit en utvecklingfas eller något runt 6 månader, (det var som värst då) samt att de hade lite med tänderna att göra också.
Det kommer nog gå över snart ska du se :)

2020-01-03
SandraEG
SandraEG
Bebis på 12 månader

Jag hoppas det är tänder, men det har pågått så länge så därför man blir lite orolig.
Jag trodde det var tänder vid 5 månader också men icke.
Just nu har han blivit förkyld också så det spelar väl också in men just gnället pågår ständigt :(

2019-12-25
Sophieström
Sophieström
Bebis på 12 månader

Kanske börjar få tänder? Min dotter är lite svårare när det gäller mat och hon har två små tänder som kommer nu och hon gnäller mer än vanligt.

2019-12-25
Lollo86
Lollo86
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...