App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Inte hungrig längre v.17

Hej! Jag är gravid i vecka 17 snart 18. Jag undrar om någon har varit med om nått liknande? Jag har varit väldigt hungrig genom min graviditet hittills och nu helt plötsligt känner jag mig inte alls så hungrig, nästan inte alls. Första barnet så man är väll lite extra nojig och orolig. Har inte känt nån rörelse heller. Är det någon som har varit med om nått liknande?

2019-12-22
Angelicaj
Angelicaj
Gravid i vecka 40

Jag va aldrig ”extra hungrig” under hela min graviditet. Jag åt som jag alltid brukar äta, kände aldrig mig hungrig. Jag började känna liv i mig vecka 24 :)

2019-12-30
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 2 år

Jag var precis lika dan när jag var gravid mellan v.16 - 18. Kunde inte äta något, blev äcklad av allt och hade ingen aptit alls, men det gick över.
Ät det du är sugen på och vill äta, är du sugen på en påse med bullar ja men ät det då eller om du vill ha morötter men ja ät de.
Är du inte sugen på något alls, det gör inget om du inte äter så mke på några dagar/en vecka, bebisen tar sin näring från din kropp som finns där så du behöver inte vara orolig. 💕

2019-12-28
Neeeaahh
Neeeaahh
Bebis på 13 månader

Tack! Blir lite orolig. Har mitt RUL den 3e jan så är en bit kvar. Hoppas att allt ser bra ut då

2019-12-23
Angelicaj
Angelicaj

Hungern kommer och går, ingen du behöver oroa dig över, ge de en vecka till sedan är aptiten tillbaka. Jag är gravid i v 22 och har heller inte känt av bebisen alls än, men såg en väldigt livlig krabat på RUL för 2v sedan så vet att där inte finns något att oroa sig över :)

2019-12-22
FamS9
FamS9
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...