App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Suttig bebis som inte tar napp

Har en bebis på nio månader som vägrar både napp och flaska. Har provat alla möjliga sorter och märken, men inget går. Har även testat pipmuggar i olika former, funkar inte heller. Han bara tuggar på dem och sen inget mer. Vatten får vi ge ur vanligt glas, vilket blir väldigt blött och söligt. Drygast är ändå på natten när han vaknar och vill ha närhet. Hade man kunnat stoppa in en napp hade han somnat igen, garanterat, men nu får jag amma varje gång. Ammar man inte så bara skriker han, inget annat funkar. Hade önskat att sluta amma typ nu, vem vet inte hur jag ska lösa så han får i sig vätska och då suttandet på natten. Någon som varit med om samma? Nåt bra tips på hur man kan få en så pass gammal bebis att ta napp och flaska?

2019-12-22
Malin_
Malin_
Bebis på 13 månader

Vi hade exakt samma problem. Trugade och trugade med alla sorters olika flaskor och nappar men inget funkade. Till slut bara slutade jag amma helt när sonen var 9 månader. Dagen efter tog han flaskan och en vecka senare även napp.

2019-12-28
elgaroZ
elgaroZ
Barn på 2 år och 1 månader

Hej, skrattade lite för jag känner igen det så mycket! Våran son är snart 9 mån och har aldrig tagit napp, flaska eller pipmugg! Han kan leka med nappen men suger inte på den, slutade amma när han var 6 mån. Vi får i honom vätska med en tesked och på natten när han gråter så tröstas han med närhet. Är han törstig på natten så är det flaskan som gäller strängt och efter ett tag så tar han ett sug eller två och är nöjd. Lycka till!

2019-12-25
Dodosmamma
Dodosmamma

Ta några tuffa nätter och vägra amma honom. Gjorde så med vår dotter och efter typ 2 nätter började hon sova bättre och tog för första gången napp!! Jag slapp va napp, vi alla sov bättre och nu somnar hon så fort hon får nappen.

2019-12-22
Lojjsan_
Lojjsan_
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...