App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skriker vid nattningen

Hela tiden fram till nu när pojken är 9 månader har gått jättebra, men nu när vi lägger han så skriker han bara efter oss. Många säger det är en av de berömda utvecklings faserna och att det kommer gå över. Vi visar oss max 1 gång sen har det blivit att han gråter sig till sömns. Hårt är det men vad gör man? Någon som varit med om samma? Vad gjorde ni? Sitta och hålla handen är ingen bra idé vilket jag fick tips om för sitter vi kvar håller han bara låda massor.

2019-12-20
Lofsan84
Lofsan84
Bebis på 14 månader

Fruktansvärt! Kan mycket väl vara ett utvecklingssteg, men han skriker ju för att han behöver er. Har ni testat att lägga er brevid och hålla om? Ev låta honom sova hos er ett tag tills det lugnat ned sig? Att låta honom skrika till sömns på detta sätt kommer skada er anknytning och leda till otrygghet!

2019-12-21
Sigge19
Sigge19
Bebis på 9 månader

Så hemskt! Inte fan låter man ett barn gråta sig till sömns! Det är känslomässig misshandel! Barns utveckling påverkas negativt av sånt beteende från föräldrarna. Läs på om sömn, utvecklingsfaser och anknytning. Möt ditt barns behov!

2019-12-21
Niam92
Niam92
nyfödd bebis

Min pojke är åtta månader och gråter också ofta när han ska sova. Vad vi gör? Ligger bredvid och håller om. Ibland hjälper det att amma honom, men oftast inte. I värsta fall, får någon av oss ta upp honom och bära ett tag, sen försöka lägga oss igen. Jobbigt ibland, men jag vet inte vad annat vi kan göra. Lämna honom ensam, gråtande i sängen, skulle jag inte klara, jag skulle gå sönder. Men det är sant att det går över, förr eller senare!

2019-12-20
ElinVS
ElinVS
Bebis på 13 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-12-20
ElinVS
ElinVS
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...