App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vill sluta amma!

Hej föräldrar! Hur lyckades ni sluta amma? Min dotter kan inte somna utan bröstet i munnen. Hon vaknar varje 2 timmar o söker bröst! Jag har försökt med flaska, men hon vägrar 😫 hur gör man då?

2019-12-20
Bebis på 10 månader

Så va det för mig också, min son vägrade både flaska och napp.. Men jag bara bestämde mig för att inte skulle ge mig, och pappan fick då också ta ett större ansvar på nätterna. Det va ett par jobbiga nätter men helt plötsligt en morgon så bara tog han flaskan, rakt upp och ner! Han ville inte veta av den på kvällen men på morgonen efter tog han den som att han aldrig gjort nåt annat. Sjukt skönt! Sen försökte jag också att se till så att han åt ordentligt under dagen, för som jag förstått det så äter bebisar så mycket som de behöver under ett dygn. Så så länge de får mat på natten, så äter de mindre på dagen. För att bli av med nattmatningen så måste de då äta mer på dagen. Jag tror iofs också att det va så för oss att han inte va så hungrig på natten utan det va mest suttandet han ville åt, eftersom han då inte heller tar napp. Man får nog bara räkna med ett par jobbiga nätter och sen blir det bättre, i det långa loppet. Hoppas det löser sig för er med, lycka till!

2020-01-23
Malin_
Malin_
Bebis på 13 månader

Har du provat med olika sorters flaskor ?
För oss funkade de bäst med en medela flaska som ska va rätt lik amning. sen ville sonen trappa ner när vi började med smakportioner vid 4 mån ålder, var mer spännande än amning

2019-12-20
Hyrkes
Hyrkes
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...