App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ligg- eller sittdel i vagnen för nyfiken bebis

Hej, jag har en son på snart 4 månader som är så nyfiken och verkligen ogillar att ligga i vagnen om han är vaken. Han vill se sig omkring och vara med helt enkelt. Han är väldigt stark och envis, lyfter på nacken och trycker sig upp så långt han orkar med armbågar/armar när han vill upp.. men kan inte sitta själv ännu utan stöd. Så det jag funderar på är om det är för tidigt att byta till sittdelen men spänna fast honom i åkpåsen på nåt bra vis (om någon testat detta) eller finns det bra förslag på vad.man kan göra med liggdelen för att kanske få upp honom lite smidigt.

2019-12-19
Danijella123
Danijella123
Bebis på 6 månader

Vi hade endast sittdel från nyfödd, till våra två äldsta barn. Med fullt liggläge, såklart. Inga problem! Vid fyra månaders ålder kan det ju såklart vara roligt att sitta upp, men det är nog bra att kunna fälla ner till liggande när barnet somnar.

2019-12-20
ElinVS
ElinVS
Bebis på 11 månader

Tack för svar! Det som egentligen oroat är om hans lilla rygg kommer att påfrestas i sittläget, men om det ändå är så att många bytt så tidigt lär det vara okej. Han säger väl ifrån 😬

2019-12-19
Danijella123
Danijella123
Bebis på 6 månader


Gör som ovan - köp eller, om du kan, låna en dyna till sittdelen och byt till sittdelen. Vi bytte till vår när han var 5 månader och jag önskar att vi bytte tidigare för han älskar vagnen nu. Han somnar av sig själv och sover länge!

2019-12-19
AnnaB86
AnnaB86

Byt till sittdel och köp ett inlägg till vagnen så han sitter stadigt.
Vi bytte också runt 4 månader för han gallskrek när man la honom i liggdelen. Vi har en ganska smal sittvagn så det räckte med åkpåsen som stöd på sidorna. Han är född i oktober.

2019-12-19
Sidfäldt
Sidfäldt
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...