App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

8-åring ramlade på skolan

Min äldsta dotter hade snubblat på skolgården idag och först ramlat ner på knä och sen fallit framåt och slog i näsan och överläppen. Fick skrapsår på och över läppen och blödde näsblod. Hon säger att hon inte slog i tänderna och pedagogen hade tittat noga i munnen, men kunde inte se att det var nåt som såg illa ut. Det är permanenta tänder hon har framtill i munnen. Min bästa vän är tandläkare och tycker absolut att vi ska gå till tandläkaren imorgon, hur hade ni gjort (jag har 2 små barn också, och ingen bil så det blir promenad isf). Jag fattar ju att det är viktigt, men jag var extremt osugen på detta mitt i julstöket. 🤣

2019-12-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader

Vi var hos tandläkaren igår, både koll och röntgen var utan anmärkning. Jag har anmält till vårt försäkringsbolag och skolan skulle anmäla till sitt. Tack för era svar!

2019-12-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader

Anmäl till försäkringen innan ni går och undersöker tänderna!!!

2019-12-17
8kee6
8kee6

Det är inget akut med att uppsöka tandläkaren bara det blir gjort snart! Viktigt oxå att anmäla både på barnets egna barnförsäkring och skolans försäkring för skulle de vara skador framöver så måste olycksfallet finnas dokumenterar. Allt detta brukar gå att göra vi hemsidor. Hopps allt löser sig!

2019-12-16
FamS9
FamS9
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...