App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Enorm i v 21

Hejsan, tänkte kolla med er som gått upp mycket under graviditet hur mycket ni lagt på er och när, jag var igår exakt halvvägs och har gått upp nästan 8kg, i början kräktes jag mest så de första kg kom väldigt snabbt och både jag och magen blev snabbt väldigt stora. Jag vet att jag äter väldigt mycket men jag är hungrig hela tiden, försöker dock äta nyttigt och tycker att jag ändå klarat de bra. Min mage är mega stor redan och många tror att jag är mycket längre gången, större på en tjej med lika stor mage här om dagen och hon har i v 32. Barnmorskan sa att de är så individuellt och att man inte ska oroa sig eller jämföra sig. Men börjar bli lite less på att hela tiden höra oooj vad stor du är redan, säker på att de inte är tvillingar???

2019-12-15
FamS9
FamS9
nyfödd bebis

Himla trevligt svar:) tack för att du tog din tid Milla :)

2019-12-16
FamS9
FamS9
nyfödd bebis

Hej, jag är nu i v22 och har varit liika stor sen ca v10. Jag har bara blivit "fastare" med tiden, jag fiick oxå höra i början att jag var väldigt stor och nästa alla frågade om jag väntade tvillingar. Jag fick reda på av barnmosrka att min bebis ligger i framvägg och det är troligtvis därför jag är större än de andra i samma vecka. Det kanske är samma för dig? Sen tänker jag om du har samlat på dig mycket vatten om det är de som oxå gör magen lite större?
Förstår att det är jobbigt att hela tiden få höra att man är stor, men se det som att din bebis vill hellre ha en fyra att bo i än en trång tvåa =)

2019-12-16
Millamilla88
Millamilla88
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...