App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hydronefros

Hej! Nån annan som drabbats av hydronefros under graviditeten? Vad gör ni för att lindra anfallen? Jag har fått smärtstillande tabletter ( Spasmofen) utskrivet som jag ska ta vid behov, Men de hjälper knappt dessutom bruka ett anfall för mig hålla i ca 24h värme kudden igång hela tiden och ligger på motsatt sida till smärtan. Alla tips mottages tacksamt!

2019-12-13
mamma2020
mamma2020
Bebis på 3 månader

Ushy nä det är verkligen inget vidare! Hade jag varit du hade jag redan nu tagit upp det med Bm så kanske ni kan komma fram till en plan om de bryter ut! :)
Mitt håller tyvärr i sig allt ifrån 1-4 anfall per vecka 😕 Gått in i vecka 35 idag så förhoppningsvis inte super lång tid kvar! Min Bm har även skickat en remiss om att bli igångsatt då det är så tärande 😔

2019-12-29
mamma2020
mamma2020
Bebis på 3 månader

Hej! Jag fick också hydronefros när jag var gravid med första barnet, det kom runt vecka 30. Jag fick dubbelsidig hydronefros, alltså både på höger och vänster sida. Det var verkligen en helt ofattbar smärta! 😰 Jag fick också spasmofen. Dock kan jag inte ge dig något råd för min dotter föddes sedan för tidigt, i vecka 33! Och i och med det försvann ju hydronefrosen automatiskt. Jag är nu gravid med nummer två i vecka 21 och hoppas verkligen inte jag får hydronefros igen 😬 Hur går det för dig? Jag lider med dig!

2019-12-16
EmelieJoanna
EmelieJoanna
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...