App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Seperera?

Hej! Nu kommer jag låta helt koko antar jag. Men jag vet inte vad jag ska göra. Det är såhär att jag lever ihop med min sambo, pappa till mitt barn. Vi har varit tillsammans i 7år. Vi har en son som blir 2år i Mars. Vi båda vill ha ett syskon, vi har försökt några månader utan att lyckats. Vi har verkligen bara sex under ägglossningsveckan, dagar före, under och efter ägglossning och sen inge mer, för jag har ingen som helst lust. Jag vill inte ens pussas till vardags, känner mig inte kär. Funderar på hur det skulle vara att träffa någon annan. Om jag skulle bli lycklig, om jag skulle bli ensam föralltid osv, livrädd typ. Jag har varit med han sen jag var 15år. Jag har fast jobb, jobbar 100%, ordnad ekonomi och skulle kunna få ett eget boende. Men jag är inte 100 på att det är det jag vill, de känns som de är 50/50. Samtidigt som jag längtar ihjäl mig efter kärlek. Min nuvarande har sårat mig ganska mycket för några år sen och tilliten är inte tipp topp. Men jag har nog kommit över de. Vi är så olika, vi tycker inte om samma mat, film, har helt olika syn på ekonomin, sparande, intressen, drömmar. Så egentligen känns de självklart. De känns som jag vet vad jag vill, jag kollar ju efter lägenheter. MEN JAG VÅGAR INTE. jag vill inte såra, jag vill inte leva utan min son vissa dagar i veckan, de vänder sig i hela maten på mig av tanken på det. Samtidigt känns de så elakt mot min sambo, jag tycker ju han förtjänar någon som verkligen vill vara med honom.. Snälla, idiotförklara mig inte. Tankarna går i 700 ändå. Jag tänker på detta varje jäkla dag.

2019-12-13
1bebis2018
1bebis2018
Gravid i vecka 21

Jag har väl egentligen inget klokt att komma med, men jag tror småbarnsåren är tufft för många. Jag o min man har två små barn, och klart det gör att man är tröttare och förhållandet blir på ett annat sätt än innan barnen. Jag känner likadant angående sex, har sällan lust och där är jag o min man olika. Jag vet han tycker det är jobbigt att jag inte är lika sugen som han är.
Jag kan inte heller påstå att jag går runt och känner mig kär hela tiden, men jag o min man har varit tillsammans i många år, och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom.
Jag har nog inget bra råd till dig, men jag menar på att det kan vara helt ok även om sexlusten dalar osv. Men känner du att du är med fel person, så kanske det är tid att bryta upp. Men kanske du ska ge det lite mer tid, stressen över att inte bli gravid kan ju också påverka förhållandet negativt. Ni kanske ska pausa lite i att försöka bli gravida, stå ensam med två små barn fixar man säkert, men kanske inte är riktigt läge att skaffa syskon om inte ni vet om ni vill fortsätta tillsammans?
Hoppas allt löser sig på bästa sätt för er!

2019-12-13
Evanima
Evanima
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...