App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

5 månader- skriker och gråter sig till sömns

Hej, Min son är fem månader och en vecka, sedan 1,5 månad tillbaka har läggningarna blivit väldigt tuffa och han gråter sig till sömns varje kväll. Tycker mig ha testat allt, ligga bredvid i sängen, amma, napp, snutte, sjunger och lyssnar på musik. Lägger honom innan han blir övertrött men har även testat att lägga honom betydligt senare. Ingenting fungerar och han gråter och skriker i cirka 45minuter innan han slutligen somnar. Någon som är i samma situation eller som har något tips? Han sover tre gånger om dagen och är annars världens gladaste kille dagtid.

2019-10-31
BFmaj2019
BFmaj2019
Bebis på 10 månader

Hade samma problem, blev bättre o bättre efter att hon började äta vid 6 månader. Nu efter en månad är d inte lika jobbigt. Testa o ge en tesked barnmat till lunch o middag.

2020-03-26
Maria och Eliana
Maria och Eliana
Bebis på 7 månader

Vår son är 5,5mån och håller också på så här, vi har provat att inte ge smakportioner eller gröt men det har inte hjälpt. Det enda tipset som funkar ibland är att ge en annan napp (svalare), för vår del gissar jag att det är gott med svalkande mot tandköttet. Vi lägger även sonen att sova på sidan pga mororeflexen, men det rekommenderas ju inte så vet inte hur ni ställer er till det.

2020-01-07
Mammaiförstoraskor
Mammaiförstoraskor
Bebis på 8 månader

Hej,
Det låter verkligen som du testat allt. Vet inte om jag kan ge något bra tips men jag hoppas att jag kan hjälpa till.
Har ni börjat ge smakprover? Har läst i andra forum att de har fått dra ner eller vänta med smakprover för att de skriker på kvällen.
Eller om det är magknip? Tänker om massage hjälper?
Jag hoppas att det går över av sig själv eller att ni hittar något sätt att få slut på gråter.

2019-11-01
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 25
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...