App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förskolan brister

Hej. Vetinte riktigt vart jag ska börja, igår när jag hämtade dottern på förskolan så står hon vid grinden och tokgråter, ingen pedagog som ser något, detta är inte första gången det händer. Varav jag har henne och går in, där jag möter en utav hennes pedagoger som hjälp barn på toaletten, han råkade då ut för mitt otrevliga (nu stod hon igen vid grinden gråtandes och ingen ser) varav han svarar. Jaha men hon kom nyss ut på gården för hon var på toaletten???). Jag svarade inte ens på vad han sa utan gick bara ut med dottern. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ? Oavsett vad vi säger så fortsätter denna dåliga tillsyn och lata pedagoger som enbart står och pratar med varandra på gården. (Igår var det dock en pedagog ute bara) Dom har ingen känsla för Hur mk kläder man sätter på heller, igår hade hon skalbyxor, jacka och mössa. Hon var iskall. Detta har vi också påpekat så många gånger. Jag vill inte ens lämna henne längre för jag vill inte gå och vara orolig och ha dåligt samvete att jag hämtar strax efter 16.00 2 dagar o veckan och hon ska vara ledsen ://. Man får ingen info Hur dagen har varit när man hämtar heller. De enda man får höra är de har varit bra... Suck, nu låter jag skit gnällig men jag blir så ledsen i mammahjärtat när hon är ledsen. Jag jobbar själv på förskola så jag vet ju vad vi kan "kräva " .

2019-10-31
sundstroom
sundstroom

Tala med chefen för förskolan (heter det rektor?) och kräv förbättring. Känns som om personalen blivit känslokalla och oförmögna att göra ett bra jobb. Jag gick förbi en sådan förskola hela min föräldraledighet, personalen stod och pratade med varandra när småbarnen var ute, många barn stod och stirrade utan att leka eller stod vid grinden och grät utan att någon gjorde något, detta gjorde att jag valde dagbarnvårdare till min son. Bästa beslutet vi gjort. Denna förskola hade jättegott rykte från andra föräldrar, förstod aldrig vad som var bra med den.

2019-11-01
emc85
emc85

Inte för att försvara att barn har det dåligt på förskolan, men förskolepersonal har ofta en helt outhärdlig arbetsmiljö.
Klart att det kan finnas personer som absolut inte bör arbeta där, men kritiken bör framförallt riktas mot huvudmännen.

2019-11-01
Frst87
Frst87
nyfödd bebis

Jo tack, vi mår jättebra! Storasystrarna avgudar sin lilla syster och hade hon fått en femkrona för varje puss hon fått hittills så hade hon haft ett fett bankkonto vid det här laget. ;))

2019-11-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Äntligen en som fattar hur de är!!!! Va i helvete är de för fel på dagens pedagoger??? Har vart med om liknande med sonen :(

2019-11-01
selina123
selina123

Men gu va oansvarigt o oacceptabel. Prata med andra föräldrar och arbetsledare!! Skulle aldrig funka här hos oss, det är krav på hur personalen ska ta ansvar och ha tillsyn och omvårdnad av barnen... Prata och byta förskola skulle jag göra. 😊

2019-10-31
Nannah S
Nannah S
Bebis på 3 månader

Nekade va han och en till. Ja i börjar var dom så bra, höjde dom högt när andra föräldrar frågade på tex öppna förskolan osv. Men sen hände de något nu verkar dom trötta och oengerade. Så tråkigt.

Jag kommer ihåg. Kul att du är här igen. Grattis till 3an :). Våra barn är födda samma år :) vi mår bra annars, livet rullar på. Hur mår ni förutom bebisbubbla?

2019-10-31
sundstroom
sundstroom

Vad roligt att se en gammal räv till härinne... ;)

Jaha, trodde du menade att han var den enda som fanns tillgänglig. Har ni möjlighet att byta förskola? Vissa förskolor verkar fastna i en ond spiral av stor personalomsättning och dålig arbetsmiljö, dåligt rykte etc.

Hur mår ni annars? Du kanske inte minns mig iof, men mina äldsta tjejer är födda -11 och -15 och vi fick nu en tredje tjej i juli. 💗💗💗

2019-10-31
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jajamänsan de är jag ;D

Nej de fattar ju jag också såklart att han inte kan :) men att inte den andra pedagogen gör sig rörlig och ser om de är någon vid grinden etc. Ingen skulle märka om de var någon annan som tog henne. Helt sjukt egentligen.

Hon säger att ingen brukar trösta när hon är ledsen:/

2019-10-31
sundstroom
sundstroom

Hej! Är det Sundstroom från way back when??

Hursomhelst, fy vad tråkigt att ni har det sådär! Antar att ni pratat med chefen och inte bara pedagogerna? Låter snarast som en ledningsfråga. Är det bara 1 pedagog ute (vilket såklart är för lite) så kan han ju omöjligt hjälpa barn på toa och se din dotter samtidigt... Vad säger din dotter själv?

2019-10-31
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...