App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När får man ägglossning?

Hej alla! Jag och min man längtar efter barn och det gick inte på första försöket. Undrar bara, fick mens den 20 oktober och den tog slut efter 6 dagar. Nu har jag trådig flytningar (ursäkta) men känner att det är lite tidigt. Så jag undrar.. När efter mensen kommer ägglossningen?

2019-10-29
Joyonh
Joyonh
Gravid i vecka 15

När ägglossning kommer beror på om du har regelbunden mens, hur lång cykel, sen eller tidig ÄL (ägglossning) osv.

Det mest typiska är att den kommer mellan dag 12 och 16 i cykeln om man har en menscykel på 28 dagar (dag ett är alltså första mensdagen i din senaste mens, 20 oktober i ditt fall så du är på dag tolv idag. :) )

Sen är det som Mamsan skriver att man inte behöver ha sex exakt den dagen utan det kan funka gott och väl med ett par dagar innan. :)

2019-10-31
MånensMamma
MånensMamma

Tack för alla svar! Har laddat ner woman log nu och hoppas på det bästa 😍💕

2019-10-31
Joyonh
Joyonh
Gravid i vecka 15

Jag heter Lilian N. Det här är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtrollande. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag stötte på Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälpa till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min överraskning sa han att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. WOMB 4 FRÄMNINGSSTAV 5 SKYDDSFÖRETAG 6 FÖRETAGSSTAV 7 GODT JOB-STAV 8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

2019-10-30
liliannikky
liliannikky

Hahaha såg inte ens att autocorrect hade ändrat så förstår dig!

2019-10-30
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 24

Mikaela9: förlåt, men blev lite full i skratt av ditt svar... förlossningen.. hihi. ;)

2019-10-30
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jag har använt mig av appen Woman Log och blivit gravid snabbt 3 ggr, trots att min mens alltid varit väldigt oregelbunden. I den står vilka dagar det är störst chans att bli gravid och för mig har det ändå uppenbarligen stämt. Jag skulle rekommendera att ni har sex varannan dag från nu och framåt, man måste inte pricka ägglossning i exakt rätt sekund, spermierna kan ligga och lura en stund inne i dig innan de simmar rätt. ;) Lycka till!

2019-10-30
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Om man har regelbunden mens brukar förlossningen komma ungefär 2 veckor efter blödningen slutat har jag för mig :) Lycka till!

2019-10-30
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 24
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...