App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

MYOM!

Era erfarenheter utav Myom? Var på RUL idag och då upptäcktes att jag eventuellt har ett eller flera myom (något som inte upptäcktes vid första UL) BM skickade remiss till läkaren och jag ska på ett nytt UL nästa vecka, fanns ingen tid tidigare. Finns inget att läsa om det på nätet och inte så mycket svar från BM. Så nu sitter jag här och är i upplösningstillstånd, gråter var och varannan minut typ. En läkare har skrämt upp mig om riskerna vid förlossning, blev rädd då men nu är jag ännu mer rädd för komplikationer vid förlossningen och att det ska skada barnet 😞 har en känslan av att det inte ska vara någon mening att jag ska ha barn o huvudtaget... och ja, jag är en orolig person i grunden, ingen bra egenskap!

2019-10-28
ElinSwardh
ElinSwardh
nyfödd bebis

Om det upptäckts redan nu har vården en chans att mäta dem och ev vidta åtgärder för att det ska gå väl.
Myomer är vanliga, men ökar blödningsrisk.
Jag har tre på ca 1 cm (alltså inte stora) som upptäcktes under kejsarsnitt. Fick då veta av förlossningsläkaren att jag bara har en ökad blödningsrisk om jag blir gravid igen.
Försök ta det lugnt och be personal förklara om du inte förstår. Är väl läge och storlek de vill se för att bedömma risker.

2019-10-28
Premiemamma
Premiemamma
Barn på 2 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...