App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Öroninflammation

Hej. Min son som är ett och ett halvt år snart har fått öroninflammation och han har väldigt högt feber. Han fick antibiotika mot öroninflammation men han vägrar att ta medicin. Jag försökte blanda den med vatten eller med glassen men han vägrar. Han spottar ut allt som jag ger han. Är väldigt oroligt. Om han inte tar medicin så kommer dwt inte bli över. Har ni några tips på vad man kan göra då när han vägrar och ta allt. Mycket tacksam för era tips.

2019-10-24
MAMMA 07
MAMMA 07
Bebis på 1 månader

Gjorde på liknande sätt som Grodanmalin, kändes hemskt men då fick hon i sig det. Sen fick han en chokladbit eller annat gott efter medicinen.

De större barnen fick ett löfte om varsitt pussel efter avslutad kur men de gick ju att resonera med.

2020-01-05
ma78
ma78
Barn på 2 år och 10 månader

Vi fick ta en medicinspruta och ge det i. Luta barnet lite bakåt och spruta in långt bak i kinden, så blev han liksom tvungen att svälja. Låter hemskt men till slut vande han sig vid smaken ju äldre han blev och idag älskar han oftast all medicin, är idag 3 år. Hoppas det löser sig!

2020-01-05
Grodanmalin
Grodanmalin
Bebis på 6 månader

Be att få antibiotika som kapslar med granulat istället. Ett av mina barn vägrade flytande medicin helt. Första gången hon åt tabletter var hon bara lite drygt ett år, vi delade dem då i småbitar och fyllde majskorn, ärtor eller makaroner med tablettbitar. Krångligt, men lättare än alternativet. Granulat från kapslar kan också fyllas i ex ärtor. Vi har också fyllt runda toffegodisar, som Center eller Plopp med penicillingranulat från kapslar.

2019-10-24
ElinVS
ElinVS
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...