App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

RUL om 4 timmar...

Äntligen är dagen här! Vi har 4 pojkar och en flicka hittills... och vi ska på rul idag. Då vet vi förhoppningsvis vilket vi har i magen!! Syskonen är så spända på att få veta... vi är så spända på att få veta... Vi har inte avslöjat graviditeten officiellt förutom på våra jobb... Snart vet jag vilken färg jag ska ha inuti överraskningstårtan till barnen imorgon. Hoppas på rosa, vore roligt om vår enda tjej kunde få en syster. Alla barnen hoppas på en flicka då vi tjejer är i minoritet i huset, orättvist säger de, haha.. Jag har inte haft några jättetydliga avvikelser denna graviditet förutom ett enormt sockersug, som jag hade med dottern. Och väldigt mycket huvudvärk, men det har jag inte haft med någon annan, så det är individuellt. Illamåendet har varit olika med alla barn, men mått bäst med dottern ändå... och mått rätt bra denna tiden. Men kanske inbillar jag mig allt för att få det till en flicka. Men när jag tittar på bilder på yngsta sonen så vore det mysigt med en pojke... vår 6-årige lille pojke är helt enkelt det finaste som finns... och lilla dottern med sina änglalockar... spelar ingen roll på djupet, men... Åh, ska bli såå spännande, så jag spricker snart!! Ska äntligen få göra det där inlägget på instagram och fejjan… Försöker få tiden att gå nu...

2019-10-24
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Tack! Roligt att höra =) Många som säger så om mina inlägg på fejjan också, hahaha...
Kan inte förneka att jag redan tänker att en till får plats i huset efter denna, jätteglad över grabben, men ändå... jag tänker rationellt, tänker ekonomi, yta, tid... men jag anser att det finns. Dock måste gränsen dras någonstans. Den var egentligen redan dragen, men, men... hahaha.. Barnen har faktiskt haft så mycket nytta av jämngamla syskon att det skulle underlätta för allihop. Utvecklas i ungefär samma takt, alltid ha en lekkamrat hemma som är i ungefär samma utvecklingsfas... kön har inte spelat roll förrän nu senare, när flickan vill leka med barbie och pojkarna spela playstation.. men nu är de över 5 år och har egna kompisar. Ändå leker de oftast syskonen emellan, med lego, spelar spel/kort eller färglägger etc.. De är nöjda hemma, och då är jag nöjd och inte behöver oroa mig för vad som händer därute tills de är gamla nog att analysera och berätta själva.
I skolan får unge efter unge hämta matte och engelska-utmaningar från klassen över eftersom de yngre är med på läxläsning hemma med de äldre och lär sig då mer än sina årsklasser... de har många syskon till en fördel, inga nackdelar, tack och lov. Då hade vi fått tänka om...
Jaja, får se... haha...

2019-10-26
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Alltid så spännande läsning ifrån dig! Grattis till en frisk bebis, typiskt med ännu en grabb, längtar tills vi får veta kön på vårt blåbär i magen. Vi orkade inte vänta till RUL så får veta 2/11 genom könsscanning i Köpenhamn :)

2019-10-24
FamS9
FamS9

Tack! Och tack för skrattet, hahaha... nje, 5 bröder är inte alla förunnat!
Min första tanke var "hepp, måste jag föda en till då, snabbt som f*n efter denna! Skulle hinna föda en till innan f-ledigheten tar slut! om vi snabbar på..." Hahahahahaha… sambon bara tittade på mig! "Vi ska få plats att bo också! Leva lite.." äsch, blir som det blir. Men han har rätt... men det har han haft förr... ändå sitter vi här! *asgarv*
Lovar inget alls nu. Men får se denna som en ren bonus. Som vi inte visste att vi önskade. Får väl se hur det känns sen. Men de ska försörjas också, både med tid, omtanke och pengar. Får se om detta är en lätt eller krävande liten människa, vi har haft tur med lättsamma barn hittills, utom en. Så får se.. Men vi var ju redan nöjda, egentligen.
Dock är sambons turnummer 7.... haha...

2019-10-24
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Först och främst, grattis till en välskapt liten kille. Sen vill jag ändå "beklaga" att du inte fick så som du önskade, men jag kan bara le åt tanken när din dotter träffar en partner och berättar att hon har 5 bröder, det är inte för de veka... 😅 Och ni är säkra på att denna unge var den sista, eller ändrades framtidsplanerna nu?

2019-10-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Japp, då var det klart! Vi väntar en pojke till.
Så tösen får finna sig i att inte få en syster. Känner lite sorg eftersom jag verkligen ville ge henne det, jag har ju själv haft stor nytta av min syster. Men grabben är frisk och pigg, har allt på rätt plats, så allt är väl!
Känner mig dock lite lurad av mig själv, i alla mina drömmar har den varit en tjej... så den magkänslan kan jag absolut inte lita på!! hahaha...
Men nu vet vi! Enklare att förbereda nu.

2019-10-24
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Jag har alltid velat ha en pojk, men jag minns att när jag väntade barn 2 så ville storasyster såklart ha en lillasyster och den känslan sen när vi kunde "ge" henne en lillasyster, den var magisk. 💗 Tredje tjejen blev mest en bonus, nu kan jag inte tänka mig nåt annat än triss i damer!

2019-10-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Haha, det var ju lite mer manligt hormon i huset med en hamster då!!
Ja, frisk framförallt! Vi gjorde kub och nipt så frisk är den i det avseendet. På ultraljudet i v.12 såg nackspalten och ryggraden fin ut , där fanns alla fingrar och tår på plats. På mvc förra veckan slog hjärtat fint och den yogar i magen just nu... aah, vad klockan går sakta! Får snart väcka sambon i alla fall (han kom hem 01:30 inatt)
Barnen önskar verkligen en tjej, låter hemskt, men vill ju inte göra de besvikna... haha... men de säger att det är ok med en kille, OM den blir som vår yngsta herre i huset, haha...
Jag uppdaterar här, absolut.
Tack!

2019-10-24
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Gud vad spännande! Hoppas du uppdaterar här först, jag blev också nyfiken nu!! 🤗🤗🤗 Håller tummarna för en frisk och pigg liten tjej därinne, eller en pigg och frisk liten kille. Apropå könsfördelning så har min man äntligen fått in en till kille i huset, en hamsterhane! Hahaha. Så nu är det 4 tjejer och 2 killar i familjen, något bättre fördelning iallafall. Lycka till idag!!!

2019-10-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...