App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vilka bebissaker är de bästa?

Jag vann en instagramtävling med ett presentkort på 5000kr på en stor babysida. Presentkortet håller bara i 3 månader vilket gör att vi får planera för kommande år. Jag undrar nu: om man tänker framtiden, vad tycker ni är ett måste att köpa? Vi har redan babygym och babysitter. Tänker främst större grejer som kan va bra att ha under bebisens första år eller senare. Vad hade ni köpt? Kom gärna med tips!! :)

2019-10-24
sofia123456789
sofia123456789
Barn på 1 år och 11 månader

Resesäng och resevagn om ni är iväg mkt!

2019-10-24
Lojjsan_
Lojjsan_

Bobbycar är skoj också. Kanske en barnsits till cykeln?

2019-10-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 3 månader

Jag har 3 barn och har aldrig haft hoppgunga eller sån där stol som de springer runt i (glömde ordet..) Däremot är babyvakten ovärdelig om de sover ute eller på ett annat våningsplan. Min yngsta sover ute i vagnen hela fm och nu när det är så kallt måste jag stänga dörren. Då är det guld värt med babyvakten så jag kan vara inomhus i värmen. Jag har dock bara med ljud, ingen skärm.

2019-10-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 3 månader

Vi gillade babyvakten, man blev lite mer rörlig när bebis sov.

2019-10-24
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Eftersom ni verker ha allt för närmsta tiden så rekommenderar jag en Skip Hop Aktivitetscenter Explore&More. Den funkar från det att bebis är stadig, typ 4 månader och framåt. Vår tjej älskar den. Hon är nu drygt 10 månader och den går fortfarande att sitta i då hon inte går än. Men när hon börjar gå så går det att göra om centret till ett lekbord med leksaker på.
Annars kanske stol till när bebis sitter vid bordet.
Och jag hade nog köpt en trikå sjal också för det är så mysigt 😊

2019-10-24
Sophira
Sophira
Barn på 2 år och 10 månader

Jag var nog lite väl otydlig med vad vi har och inte. Vi har i princip allt som gör oss redo för första tiden. Vi har duovagn, skötbord, säng, babyskydd m bas, babygym, babynest, babysitter, bärsele, massvis med kläder och sen alla smågrejer till skötbordet. Så tänkte köpa saker som funkar om kanske 6 månader och framåt :) Något vi ej köpt är babyvakt - är detta något ni rekommenderar? Samt är hoppgunga något som kan vara bra? Kom gärna med tips, så tacksam! :)

2019-10-24
sofia123456789
sofia123456789

Babyskydd med bas (Om ni sällan kör bil, kan ni skippa basen.) Barnvagn som passar att klicka fast babyskyddet på. Kan vara en sittvagn, bara den har fullt liggläge, om ni mest använder den kortare svängar. Planerar ni timslånga promenader flera gånger i veckan, kan det vara värt att köpa liggdel också. Under barnets andra halvår, är babyskyddet urvuxet, då behövs nästa bilstol. Kan dock vara lite svårt att veta hur en modell funkar i den egna bilen, om man inte kan rådgöra eller prova. Behövs stödben? Isofix eller ej? etc. En barnstol att sitta i vid matbordet. Bra med dyna till, att ha i början. Skötbord med skötbädd. Myspöl står på min önskelista, har en sexmånaders bebis. Bärsjal tycker jag är underbart till nyfödd, men en bra bärsele är enklare när de blir tyngre. Säng, vagga eller korg? Om någotdera, rekommenderar jag att bädda med lamm/fårskinn. Skötväska, eller annan lagom stor väska , gärna med några invändiga fack. Solskyddstält är toppen att ha ute på sommaren.

2019-10-24
ElinVS
ElinVS
Barn på 2 år och 6 månader

Rekommenderar inte att köpa kläder för snarast ”framtid” då man aldrig vet hur barnen växer eller blir stora eller håller sig små. Det är bara bytesrätt mellan 14-30 dagar. Beroende butik. Rekommenderar mer att köpa som till exempel barnstol(när de börjar äta) bilbarnstol kanske, sånt här det viktigaste och dyra. Vagn kanske? Om ni inte har de. Babyskydd. Kanske skötbord? Bra att ha för din rygg de första månaderna. Förvarningslådor kanske? Då med tiden de blir mycket leksaker etc. sen om ni har allt detta exempel, och ert barn redan har ett eget sovrum. Varför inte fixa sovrummet för framtiden? Säng etc .. gå stol, om ni planerar att använda?

2019-10-24
Leab
Leab
Barn på 3 år och 5 månader

* Bärsele!
* Sulky/sittvagn
* Barnstol (rekommenderar Tripp-Trapp)
* Kläder, om det finns på den hemsidan. Vinterkläder och vinterkängor är dyrt... Behövs från det de börjar gå.
* Solskärm/solsegel till barnvagnen (parasoll är värdelöst.. )

2019-10-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 3 månader

Har ni en större bilbarnstol? En bakåtvänd som barnet har efter babyskyddet och länge framöver?
De kan kosta en slant. Har ni familj som ofta kommer passa barnet framöver? Köp 2 😁 vi har haft stor användning av våra. En fast hos farmor å farfar och en i vår bil.
Pulka. Men de är sällan dyra.
Sen på ett ungefär kanske räkna ut hur stor bebisen blir kring nästa vinter? Tänker att man kan köpa ordentligt regnställ/overall? Är sällan stora storlekar som är besvärligt utan det som blir för smått.

2019-10-24
Premiemamma
Premiemamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...