App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Slänger med huvudet när flaskan kommer

Min son är 3 månader och flaskmatas. Under en kortare period på 1-2 veckor har han börjat slänga med huvudet så fort flaskan kommer. Spelar ingen roll på märke om de är för kallt eller typ av ersättning för det har vi redan testat. Kan det vara tänder på g? När man känner så känns det inget men han rycker bort huvudet. Övriga i familj har fått tänder tidigt. Han vill alltså inte äta. Ibland går det efter lite envishet när det har gått för många timmar. Han blir oftast hungrig när de gått 4 timmar men nu går det upp mot 6-7 timmar för att han vägrar. Några tips?

2019-10-23
JossanA
JossanA
Bebis på 9 månader

Ja det har han. Han började vägra tillslut. Han fick en tuff start med sugteknik bland annat för bb ville ej hjälpa till. Det är som att han glömmer ibland hur han ska göra. Det svåra är att han inte säger till när han är hungrig förutom när han är panikhungrig och äter inte för den anledningen.

2019-10-26
JossanA
JossanA
Bebis på 9 månader

Hej!
Jag hade samma problem när min son var i den åldern, har du ammat tidigare? Isåfall kan det vara att han vill ha bröstet.
Eller så är han helt enkelt inte hungrig, dem äter olika mycket med olika lång tid mellan i perioder.
Jag fick rådet att se till att det är lugnt runt omkring och att inte försöka tvinga honom att äta om han inte vill, tillslut när han är riktigt hungrig kommer han att äta.

2019-10-23
Juliettee
Juliettee
Barn på 2 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...