App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förhöjt prolaktion

Jag har under flera år behandlats med medicin då jag haft bröstmjölk trots att jag inte varit gravid, bröstmjölken upphörde aldrig helt utan minskade bara under medicinering. Så fort jag plussade skulle jag sluta med min prolaktindämpande medicin då det var okej att ha förhöjt prolaktin under graviditeten då man ska ha bröstmjölk, problemet nu är bara att typ så fort jag plussa och sluta med medicinen så upphörde även bröstmjölken helt, efter många år. Känns himla märkligt, långt kvar tills bebis kommer men känns ändå oroväckande. Någon som upplevt liknande???

2019-10-23
FamS9
FamS9
Gravid i vecka 35

Tack för svaren, känns lite lugnare nu:)

2019-10-24
FamS9
FamS9

Har också förhöjt men inte medicinerats, men båda gångerna jag varit gravid har det nästan direkt när jag plussat försvunnit så tror inte du behöver oroar dig

2019-10-24
Niam92
Niam92
Gravid i vecka 36

Låter logiskt för mig. Det är så mycket andra hormoner, som tar över och normalt har man inte mjölkproduktion under graviditetens fyra första månader. Själv har jag haft mjölkproduktion under flera år, mellan mina barn, när jag inte ammat. Men faktiskt inte just första månaderna av en graviditet, undantaget den gången då jag ammade då såklart. Dock har jag aldrig medicinerat mot mjölkproduktion och vet inte riktigt hur det fungerar.

2019-10-24
ElinVS
ElinVS
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...