App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bugaboo Fox vs. Buffalo

Jag och sambon väntar vårt första barn och funderar på barnvagn. Vi väljer mellan att köpa en ny Bugaboo Fox eller en beg. Bugaboo Buffalo. Det som talar för Buffalon är att den känns något mer ”rejäl” och verkar något bättre i terräng än Fox och förstås att man kan komma undan några kr billigare. Hur hade ni resonerat? För/nackdelar med dessa? Köpa begagnat ja/nej? Vi tänker oss att vi vill kunna gå i lättare ”skogsterräng” ibland och snö.

2019-10-21
Sofka
Sofka
Gravid i vecka 38

Ingen egen erfarenhet här men har MASSOR med bekanta som ångrar att de bytt sin buffalo mot fox för att de tycker att Buffalon var mycket rejälare och stabilare. Kan väl mest tycka att det är bra att köpa begagnat, spar ju ganska mycket pengar 😄

2019-10-27
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 1 månader

Jag har en Fox som jag är super nöjd med. Har inga problem att ta mig fram på grusvägar. Sen har en kompis kört sin på skogstigar och varit nöjd.

2019-10-25
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 24

Till vårt första barn, för tre år sen, köpte vi en begagnad bugaboo Buffalo begagnad. Alltid varit så nöjd med den. Vi bor på landet har har grusvägar. Den är även suverän i trånga utrymmen som tex köpcentrum osv. :)

2019-10-25
Fannylätt
Fannylätt
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...