App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

svårt att kissa vecka 39

Vecka 38+2 idag och började märka i förrgår, men framförallt igår och inatt att det är svårt att kissa. Får inte ut allt. Försöker röra mig fram och tillbaka och då kommer det lite mer och sipprar men känns som att jag aldrig blir helt tömd. Vaknade flera gånger inatt av känslan att jag var jättekissnödig men när jag väl gick på toa kommer det bara lite grann. För att förtydliga: det gör inte ont på något sätt, ingen urinvägsinfektionskänsla. Nån som vart med om samma och vet vad det beror på? Vad kan man göra?

2019-10-21
sofia123456789
sofia123456789
Bebis på 4 månader

Kan inte förklara det men sista graviditeten var lite så i slutet. Jag gick på toa och kissade och 10 min senare kunde jag vara jättekissnödig igen fast det bara kom någon droppe. Det var inte UVI den gången.

Har också hört att man ska försöka luta sig fram eller så ska man ställa sig upp en liten stund och sen sätta sig igen.

På dagtid fungerade det inte att upp och stå och vänta för då var det genast 2 småtroll som skulle ut och kontrollera mamma och hennes göranden.

2019-10-21
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Det kan bero på fostret också. Som kanske trycker allt mer att du känner dig kissnödig och det kommer ut bara de lilla , flera gånger.

2019-10-21
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

(Detta var alltså under min första graviditet)

2019-10-21
EmelieJoanna
EmelieJoanna
Gravid i vecka 36

Jag hade samma problem, det var inte urinvägsinfektion. Men fick tipset att luta mig så långt framåt jag kunde när jag kissade, och det funkade!

2019-10-21
EmelieJoanna
EmelieJoanna
Gravid i vecka 36

Hade exakt samma känsla i den senaste graviditeten. . Och det visade sig att det var urinvägsinfektion. Och tydligen med just den brukar man inte känna av att man har det. Finns tydligen olika slags urinvägsinfektioner. Så jag hade gått ett bra tag med det. Fick infektion även i den första men hade inte samma känsla som du beskriver då.
Så kanske be barnmorskan att få göra ett prov för säkerhetsskull. Så kan du utesluta det om det inte skulle vara det.
Lycka till 😊

2019-10-21
Arleheim
Arleheim
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...