App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ägglossning trots negativa stickor?

Hej alla. Som rubriken säger undrar jag om någon av er haft såhär. Ägglossning men ändå att det visas negativt på stickorna. Jag har tagit test i princip varje dag men det här ändå visas negativt. Använder de från rfsu. Haft blödningsproblem o blött konstant varje dag typ i ett år... så räknar inte med att haft ägglossning ändå! Men nu äntligen har det minskat o dom senaste 2 månaderna har jag slutat blött konstant men vet inte ännu hur min mens kommer bli nu då jag ätit provera ibland men slutat med dessa nu. Längtar efter ett andra barn så de gör ont... dela med er om ni haft liknande blödningsrubbningar eller utebliven ägglossning osv tack :)

2019-10-21
selina123
selina123
Barn på 2 år och 9 månader

Hej! Ville bara flika in här. Jag fick negativt på mina ägglossningstest förra året och nu sitter vi här med en liten 7 veckors bebis😊 Jag blev gravid trots negativa tester. Kämpa på!

2019-10-22
Gravidtjejen
Gravidtjejen

För mig påverkade tiden på dygnet om jag fick positivt eller inte, fick enbart positivt sent på kvällen trots att det varit negativt samma morgon samt morgonen efter så visst kan man ha ägglossning även med negativa stickor om man "missar fönstret" så att säga. Sen är det nog ännu svårare att träffa rätt med oregelbundna blödningar.

2019-10-22
MånensMamma
MånensMamma

Barn kan vara en evig längtan för många , jag förstår dig så väl, man vill så gärna men man kan inget göra. Jag tog nässpray för att styra min ägglossning i samband med ivf, så kanske nässpray hade varit något bättre för dig? Man får inte ge upp vården är lata och du måste vara på dom!
Funkar inte en medicin så måste dom testa något annat!
Kramar!

2019-10-21
FamS9
FamS9

Använde ägglossningstest i juni/juli utan resultat men blev ändå gravid den perioden, förstår inte själv hur fan det är möjligt

2019-10-21
Niam92
Niam92
Gravid i vecka 36

Jag började med letrozole men fick tydligen cysta av dessa?:( o ingen ägglossning dom ja hade förhoppningar på:( men nu ska jag invänta min mens o ska få tillbaka t gyn för att kolla om den försvunnit o ev få börja med sprutor! Så jobbigt men vad gör man ett barn är värt allt!! Tack fina

2019-10-21
selina123
selina123

Kanske bör nämna att vårt problem inte var just ägglossningen.
Den fick vi bekräftat vi test att den var exakt då vi trodde i min cykel.
Dock fick jag inte utfall vanliga tester utan behövde använda dom dyra från clearblue :/

2019-10-21
FamS9
FamS9

Väldigt svårt att veta när man har ägglossning om man inte har regelbunden mens :/ hade jag varit dig hade jag sökt hjälp via någon Reproduktionsmottagning då kan du få mediciner som kontollerar din ägglossning och på så sätt lättare bli gravid.

Förstår längtan efter barn! Vi försökte i nästan 3 år, hade vi inte fått hjälp hade jag nog inte varit gravid idag!

Kämpa på, kramar

2019-10-21
FamS9
FamS9
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...