App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Resevagn

Hej! Har ni några bra tips på en bra och smidig resevagn? Den ska helst kunna gå som handbagage på flyget samt vara lätt att köra✨

2019-10-20
Olre
Olre
Bebis på 13 månader

Jag tror alla resevagnar går som handbagage! Denna gick iallafall på det. Men det är upp till flygbolagen om man ska checka in dom och låna vagn på flygplatsen eller om man får ha med de enda till flygplanet, där dom sen tar emot den och packa in under resan. Sen kommer den ut precis utanför planet när man landar. Det är de olika flygbolagens regler. Vi flög med ryanair och då fick vi använda vår vagn enda fram till planet.

2019-10-20
979797
979797
Gravid i vecka 31

https://www.jollyroom.se/barnvagnar/sulkys/paraplysulkys/moweo-metro-paraplysulky-grey?gclid=EAIaIQobChMIiqWkvser5QIVl5AYCh298AbHEAQYCSABEgJ58PD_BwE

Suuupernöjd verkligen!! Väldigt smidig och enkel att köra. Men ha i tanke att det är ju ingen riktig vagn. Däcken är lite små rangliga när man jämför med vanlig vagn, men de är ju självklart. Vi strosade runt i prag på kullerstenar med denna och det gick faktiskt jättebra! Ungen sov som en stock mestadels av tiden så vagnen fick nog helt klart godkänt av honom. Bästa av allt är att man kan ha den i såå många olika lägen, tror det är 4 eller 5. Helt liggande, liiiiite upp med huvudet, lite mer upp med huvudet i mys-sittning, lite rakare med ryggen och sen helt rakt. Om jag minns rätt men de var nog så många! Minst 4 lägen iaf!
Mugghållare också toppen!!!! Lite dåliga var att skötvästan kunde inte hängas på styret om han låg ner eller halvlåg. Nåväl det finns en korg undertill som fyllde sin funktion väl, där kunde man placera typ allt som skötväskan rymde och då har vi en STOR skötväska!

2019-10-20
979797
979797
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...